Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy któraś z was zaszła w ciązę mimo uzycia prezerwatywy

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj powinnam dostać @ brak , tem podwyższona ale mi dopiero spada jak zaczyna się @, piersi nie bol ale jestem bardzo zmęczona i chce mi się spać. Kochaliśmy się w dni płone zabezpieczanie prezerwatywa i tak się zastanawiam czy jest możliwe ze mimo to zaszłam w ciąże?

Gość gość
nie

Gość gość
Cholera wydaje mi się ze miałam wtedy owulację , seks wyszedł z mojej inicjatywy, ogólnie unikam seksu w dni płodne doskonale wiem kiedy je mam śliski śluz i ogromna ochota na seks wiec bawimy się inaczej a wtedy poniosło mnie i strasznie żałuję, najbardziej martwią mnie bóle w brzuchu bo przeważnie dostaję @ a potem jest ból teraz mam skurcze a @ brak

Gość gość
Od dwóch lat uprawiam seks i jedyne zabezpieczenie to prezerwatywa bo nie chce sie truć tabletkami, nie wpadłam ani razu.

Gość gość
Jeśli prezerwatywa nie pękła ani się nie zsunęła to nie ma szans żeby zaszła w ciążę.

Gość gość
Nie strasz,mam tak samo jak ty i nigdy wpadka się nie zdazyla. Ponoć są przypadki ciąży gdzie zabezpieczeniem była guma ale chyba bardzo, bardzo rzadkie.

Gość gość
Gumka nie pękła ani nie zsunęła się ale @ się spóźnia, może z nerwów poczekam jeszcze dwa dni jak nie dostanę to zrobię test.

Gość gość
Tak będzie najlepiej.

Gość gość
Skoro się zabezpieczaliście to powinnaś być spokojna. Jeśli prezerwatywa to dla was za mało to stosujcie coś dodatkowego. Może to być np contragel - żel plemnikobójczy albo współżyjcie w pewnie dni niepłodne.