Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kwasy w pracy

Polecane posty

Gość gość

W pracy któryś z tych miłych kolegów, którzy ciągle przyłażą do mnie na dział, nagadał mojemu PH, że z komórki w czasie pracy korzystam. Sprawa poszła do góry, dowiedzial się nawet właściciel firmy i z agencji do mnie dzwonili. Powiedziałam szczerze, że jak żadnego klienta nie ma na dziale, to korzystam z niej (jak są, to zawsze zagaduję). Na szczęście agencja okazała się wyrozumiała i babka powiedziała mi tylko, żebym była ostrożniejsza, żeby nie było niepotrzebnych plot, ale zastanawiam się, po co takei coś urządzać? PH mógł sobie prywatnie pogadać ze mną jak mu coś nie pasowało (chociaż ja go 2 razy od 4 miesięcy tylko widziałam i nawet nie widział jak pracuję, tylko posłuchał jakiś ploów) a ten na górę poszedł już nigdy nie będzie tak samo w tej pracy, a ludzie wydawali się tak fajni. Nie mam pojęcia, kto nagadał takich rzeczy, ale nie będę mieć zaufania już do nich

Gość gość
jakies zjeeby

Gość gość
nie przejmuj sie

Gość gość
Moze kamery sa? A jak nie to faktycznie, okropni ludzie, bule tylko zaszkodzic innemu,a siebie wybielic

Gość gość
No jak przychodzili czasem na dział to musieli widzieć że patrzę w komórkę jak nikogo nie ma. Ale to jak PH się nie podobało to trzeba było ze mną pogadać ludziom z agencji jakoś nie przeszkadza, widać są ogólnie ze mnie zadowoleni PH w sklepie widziałam DWA razy odkąd zaczęłam tam pracowac (ładnych parę miesięcy) wieć mojej pracy nawet nie miał zbytnio okazji zaobserwować.

Gość gość
ale masz skurczysynow

Gość gość
ee tam nie martw sie gorsi sa ludzie w pracach