Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rząd powinien utworzyć narodowy program singielka 30 plus

Polecane posty

Gość gość

Program singielka 30 plus: - kotek od rządu i karma dla niego - mieszkanko mała klitka - praca w biedronce - darmowy dostęp do telewizji i seriale bez reklam Kto popiera?

Jak będzie też program stary kawaler/nieudacznik z kafełe 30+ :classic_cool:

Gość gość
Singielki nie potrzebują wsparcia! Są silne i niezależne!

Gość gość
Koleżanka jest singielką, z wyższym ekonomicznym, a zarobki do d/u/p/y i twierdzi, że nawet na kota jej nie stać. Jakby nie rodzice to nawet mieszkania by nie miała i starego Opla, co się znudził rodzicom to teraz ona nim jeździ. Już któryś raz zmienia pracę i w sumie niewiele się zmieniło. Przyda się jakieś 500+ na kota, politycy powinni o to zadbać. Singiel z kotem czy psem to też rodzina ☺

Gość gość
A nie lepiej legalna i darmowa eutanazja dla singiel po 30? Przecież to i tak żywe trupy bez przyszłości.

Gość gość
a może eutanazja dla rodziców przecież i tak umrą a przynajmniej nie beda pobierać emerytur. A dzieci może wychować dom dziecka.

Gość gość
gość dziś A nie lepiej legalna i darmowa eutanazja dla singiel po 30? Przecież to i tak żywe trupy bez przyszłości. x A myslisz ze jak sobie zrobilas bachora to masz zapewniona przyszlosc? :D Lepiej idz zarabiac na swoja emeryture zeby ci chociaz pare groszy ZUS wysral po latach bo bachor bedzie mial na ciebie wyj****e

Gość gość
trup bez przyszłości to cie zrobił tępaczko, w dodatku z wadą mózgu

Gość gość
dobry pomysł. skoro dają 500 plus oszustom co nie wykazują swoich prawdziwych dochodów i zarobkow to powinni wszystkich finansować.

Gość Argen
"skoro dają 500 plus" x Państwo samo w sobie nie ma pieniędzy. Ma ich tyle, ile zbierze od obywateli w postaci podatków.

Gość gość
trupy bez przyszłości to ci, którzy uważają, że wszystko im się należy, bo dzieci narobili. Jak przyjdzie jakiś wredny rząd i wszystko zabierze zdechną z głodu razem ze swoim dobytkiem. Nawet bida emerytury nie dostaną, jak się pracować nie chciało, tylko menelskie torby same się wykończą. Wątroba zgnije z przepicia

Gość gość
Single powinni charytatywnie pomagać rodzinom. Sprzątanie, pranie, wynoszenie śmieci itp. Takie trutnie powinni mieć jakieś dodatkowe zajęcie dla zdrowia psychicznego bo u nich jest z tym problem.

Gość gość
strona internetowa niesparowani.pl właśnie ma program dla singli i singielek a ponad to jest prowadzony przez zakony . A jak napiszesz w gogle: " msze św dla singli " i dopiszesz swą miejscowość to poznasz adresy i daty/godziny mszy św. tylko dla singli w twojej miejscowości . Po których będzie pół godzinne spotkanie gdzie możesz spotkać swoje przeznaczenie , narzeczonego i zamążpójście . Autorko jest wspaniała osobą , nie wpadaj w panikę wszystko będzie ok .

Gość gość
ja nie chcę mieć rodziny. Mam męża i wcale mi nie zależy na dzieciach, nie bawi posiadanie dzieci. Małżeństwo też nie jest takie super jak myślałam, same problemy tylko. Mam 30 lat i chcę odzyskać wolność, bo zwariuję ☹

Gość gośćja
nie popieram to już stygnowanie. Chyba, że facetów też w to włączyć.

Gość gość
Też myślałam, że nie ma większego szczęścia niż mąż i dzieci. Mam już dwoje. Mąż mi się trafił leniwy, a w dodatku lubi wypić. Biorę 500+, co mam nie brać jak dają. Przecież się należy. Jakby nie dawali to bym nie brała, to jasne przecież. Pracuję i nie robiłam dzieci po to, żeby mi za to płacili. Zależy mi na pracy

Gość gość
gość dziś Nie wiem, czy ogarniasz swym rozumkiem, że nie każdy bierze, co się nawinie, byle by tylko być w związku. Poza tym bez sensu, żeby single, czy ktokolwiek pomagali obcym, bo czy chcecie, czy nie, to i tak najważniejsi są własne rodziny, mąż i dziecko to tylko dodatek do życia, a to rodzice są ważniejsi.

Gość gość
Wersja dla starych kawalerów: małe mieszkanko, codzienny browar, sport w tv bez reklam. Wchodzę w to.