Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenania8

zajęcia muzyczne dla dzieci Warszawa

Polecane posty

Cześć warszawscy rodzice! potrzebuję waszej pomocy, szukam szukam po internecie i nie mogę znaleźć porady...może tu sie uda! mam dwójkę dzieci - synek 3 lata i córeczka 5. Mój mężczyzna jest po szkole muzycznej, nie pracuje jako artysta, ale muzyka jest dla niego bardzo ważna i zależy mu na muzycznym wychowaniu dzieci. Nie jesteśmy z Warszawy, przeprowadziliśmy się tu niedawno i mamy zagwozdkę - chcemy, żeby maluchy poznały nowych kolegów w nowym mieście, na pewno poznają w przedszkolu ale to jeszcze trochę czasu...a przy okazji miały kontakt z muzyką. Tam gdzie mieszkaliśmy wcześniej mała chodziła na ,,muzyczne" spotkania organizowane przez dom kultury, gry, zabawy muzyczno-ruchowe, przy okazji edukacja muzyczna. Wiem, że w Warszawie jest MNÓSTWO możliwości w tym zakresie, macie może jakieś doświadczenie w tym temacie? Na razie najbardziej przekonuje mnie oferta filiharmonii narodowej (poranki i popołudnia dla małych melomanów) i warszawskiej opery kameralnej (rodzinne poranki operowe) ale nie chce wybierać ,,w ciemno"...co o tym myślicie, macie jakieś doświadczenia? Będę bardzo wdzięczna! ;-) ;-) ;-)

Gość gość
o zajęciach w operze kameralnej nie słyszalamm, ale tak jak patrze to może warto sie zainteresować, ale to po wakacjach bo teraz nad morzem siedzimy :) może jakies koncerty plenerowe są organizowane w wakacje w wwa? w parkach czesto są, obok place zabaw, zaraz złapią kontakt z innym dzieciakami. ale fajnie ze macie taką muzyczną rodzinke, zazdroszczę :) mój mały po obejrzeniu sherlocka holmesa z iron manem pyta kiedy pójdziemy na don giovaniego, więc może takie operowe poranki to fajna sprawa, moj jest troche starszy, ale może sie tam spotkamy po wakacjach przypadkiem to dzieciaki sie poznają :)

Gość gość
na pewno cos sie organizuje na jakies lato w miescie przy szkołach itp.

Gość Fresap
Dobre opcje na zajęcia muzyczne w stolicy w Warszawie, zawsze coś ! :) Dobry sklep muzyczny Warszawa - https://www.megascena.pl