Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

girl9900

Spóźniający się okres

Polecane posty

Witam. 4 lipca doszło do sytuacji, w której mój chłopak wszedł we mnie mając prawdopodobnie preejakulat, jednak nie wszedł do końca tylko kawałek i wyszedł, do wytrysku wcześniej nie doszło, tylko całkiem później. (miałam wtedy dni niepłodne). 15 lipca powinnam dostać miesiączkę, dziś jest 19 i nadal nie mam. Czasami tylko pojawia się normalny śluz. Od 12 lipca się odchudzam. Jeżdżę codziennie ponad godzinę na rowerku stacjonarnym i zaczęłam jeść 3 razy dziennie. Wyrzuciłam ze swojej diety słodycze, fast-foody. Wcześniej nigdy tak nie jadłam ani nie ćwiczyłam. Na jajniku mam torbiel, który we wcześniejszym okresie dał znaki, straszne bóle, wymioty, itd. Denerwuje się też, że mogę być w ciąży. Czy to mogą być powody opóźnienia? 16 lipca zaczęły strasznie boleć mnie piersi jak na okres, pobolewają mnie jajniki i nerki, tak jakbym miała dostać jednak okresu nadal brak. Byłabym bardzo wdzięczna za normalne odpowiedzi, może ktoś z was miał taką sytuację. Jestem osobą dorosłą, ale nie jestem gotowa na dziecko. Z góry dziękuję za pomoc

Gość gość
Wczesniej miałaś nieregularne ?

Gość gość
oczywiście ze możesz być w ciąży! Najprościej kupic test i sprawdzić bo w swojej szklanej kuli nic dzis nie widze

Gość gość
Nieregularne czyli od ilu do ilu dni?

czasami miałam okres 7 dni,czasami 5, czasami 9 róznie. ale glownie mam 7

Gość gość
Ile dni trwa twój cykl!

Gość gość
Powinnaś zacząć na bieżąco wyznaczać sobie fazy cyklu wtedy będziesz wiedziała kiedy może dojść do zapłodnienia i będziesz mogła szybciej wychwycić różne anomalie. przyda Ci się to, tym bardziej że chyba nie wiesz zbyt wiele nt swojej płodności.