Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

napisać do niego?

Polecane posty

Gość gość

sprawa wygląda tak, że skończyłam znajomość z chłopakiem, z jego winy, bo mocno kręcił, i nie chciał tego ciągnąć, teraz przestał się odzywać. tyle, że ja nie widzę problemu, żeby dalej mówić sobie cześć itd, chciałabym się nawet "przyjaźnic" chociaż wiem, że to niemożliwe. trochę na niego naskoczylam, myślę że ma wrażenie, z jestem zła. ale wybaczylam, bo tak trzeba, i chciałabym bardzo odzyskać znowu kontakt. napisać do niego?

Gość gość
też mam ten problem, czasami mi nie odpisuje a po jakimś czasie pisze jak gdyby nigdy nic o czymś innym. wkurza mnie to

Gość gość
to jednak jest inny problem!

Gość gość
nie

Gość gość
nie pisz..

Gość gość3456789
Dziwna jesteś autorko, ktoś chce podzielić się z Tobą problemem a ty wyskakujesz z agresją, nie dziw się że Tobie nikt nie będzie chciał pomóc.. Zastanów się nad sobą

Gość gość
nie autorka to napisała:) wiem, że wydaje się głupie. jak dziewczyna może się tak zachowywać. ale ja naprawdę nie lubię się kłócić i z każdym facetem jestem w takiej relacji jeśli coś nie wyjdzie. ludzie, facet to facet a ja staram się ich rozumieć, nie złościć się i nie mscic, trzeba wybaczać bliźnim. może poczucie winy go męczy a tak to przestanie. tak już mam, jestem za dobra...