Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Każdy debil może mieć dziś nawet inżyniera DOWÓD

Polecane posty

Gość gość

Właśnie dowiedziałam się, że moja lekko opóźniona znajoma skończyła architekturę na państwowej uczelni... :D Całe życie chodziła do szkół specjalnych, nie potrafiła się wysłowić - do dziś popełnia wiele błędów stylistycznych i ortograficznych na poziomie trzecioklasisty, w liceum siedziała pół nocy prawie codziennie kując, bo materiał ją przerastał... Generalnie jest lekko zacofana intelektualnie i to widać nawet po krótkiej rozmowie z nią... A jednak udało jej się skończyć architekturę, MASAKRA, dzisiejsze studia to dno :O :D

Gość gość
też znam totalnych tłuków, którzy kiblowali po kilka razy w gimnazjum czy liceum i pokończyli państwowe studia :O

Gość gość
A z jakim wynikiem?

Gość gość
Nic nowego mój brat który był dobry z matmy musiał poprawiać w gimnazjum swoją matematyczke ,która robiła podstawowe błędy

Gość gość
Studia już dawno straciły prestiż przez to że nawet ludzie bezdennie głupi się na nie pchają

Gość gość
I zauważyłem , że im ktoś jest glupszy tym bardziej się tymi studiami chwali

Gość gość
Pchają sie i nie zostają przyjęci, tak jak ty :classic_cool:

Gość gość
Mój kumpel chodził do liceum integracyjnego, które i tak raz powtarzał (haha, a poziom tam naprawdę jest skrajnie miałki), a w gimnazjum miał same zagrożenia, ale nauczyciele przepuszczali go z litości, bo jego matka zawsze płakała na zebraniach. Niedawno dowiedziałem się, że skończył towaroznawstwo na państwowej uczelni. Szok, lekko mówiąc. Kolejny najpierw poszedł do zawodówki, której nie skończył, potem do lo zaocznego, a potem też na towaroznawstwo (oczywiście na państwowej uczelni) które już skończył. Też szok. 50 lat temu, te półgłówki nie zdaliby nawet matury, a teraz tacy debile studiują. Absurd.

Gość gość
Nie prawda , ja znałam dziewczynę wszechstronnie utalentowana , która miała problem z angielskim i nie zdała matury i się nie dostała na studia , za to idiotka która pozdawala wszysyko na30 % dostała się

Gość gość
Nowa matura jest tudniejsza.

Gość gość
Studia to były kiedyś , teraz w większości to jest pajacowanie , nawet moja nauczycielka z liceum mówiła , że papierek to teraz może mieć każdy i papierki nikogo nie interesują , tylko realne umiejętności , więc lepiej nawet zrobić kurs niż studiować jakieś łatwe goofno

Gość gość
Poziom wielu uczelni i studentów od lat leży i kwiczy. Sama skończyłam studia w 2003, mąż w 1998 i bylo ciężko. Nie było opcji pracy na studiach, bo się studiowało, jak nie na uczelni to w bibliotece, w domu nad książkami. Mąż właśnie architekturę kończył, po nocach rysunki, na prawdę mega ciężkie to były studia. Później uprawnienia, egzaminy... teraz jak słyszę co 2 student pracuje :-( i co gorsze co 2 czlowiek mgr :-(

Gość gość
Tak w obronie waszych kolegów - Einstein w dzieciństwie też był uważany za debila, wszyscy myśleli że jest opóźniony w rozwoju.

Gość gość
gimnazjum czy liceum to już nie dzieciństwo 🖐️

Gość gość
a ty się nie dostałaś i ci przykro?

Gość gość
Ale co to jest za polityka , każdy nawet idiota kończy studia , i co ?nawet nic sobą nie reprezentują , co druga "studjentka" z Bożej łaski na kaffe nawet nie umie przedstawić logicznych argumentów tylko lecą bluzgi najgorszego sortu

Gość Prawiczek 35 letni
Stódia to strata czasó hehehe

Gość Prawiczek 35 letni
Ja se zrobilem zawodufke i pracuje za 4000 zl

Gość gość
poważnie skończyła architekturę ? w jakies humanistyczne gowno to jeszcze bym uwierzyła

Gość gość
Idą na ilość i przepuszczaja byle kogo , a później machaja papierkiem jakie z nich "mundre" i "wyksztalcune " , za wykształceniem powinna iść klasa i kultura a tym czasem jest coraz więcej prostakow po studiach

Gość gość
teraz 10 000zł będą zarabiać

Gość MAGISTER
eee skont jesteście

Gość gość
To fakt, nie jest trudno. Co to wiec świadczy o takich, którzy nawet nie moga skonczyc studiow humanistycznych? zawalaja studia na pierwszym semestrze hahahah debile do kwadratu

Gość gość
Sama studiuje i 90 % ludzi na uczelniach się nie nadaje na zadne studia , po co iść na studia i robić gotowce albo ściągi ja się pytam ???

Gość gość
Na humanistycznych to ludzie sobie prace kupują Hahaha

Gość gość
Przykład osoby po ciężkich studiach: NA PRAWDĘ. To mi wystarczy, chociaż nie jestem po studiach. Za moich czasów jednak trzeba było znać pisownię.

Gość gość
Znam to z życia , często glupsze osoby maja lepsze oceny od tych , które naprawdę maja coś w głowie , jak chodziłam do liceum to imprezowiczka "vixowiczka" która nie mala zielonego pojęcia o niczym nawet o tym ze Estonia leży w Europie , miała dużo lepsze oceny niż dziewczyna która samodzielnie w domu nauczyła się kilku języków w tym norweskiego i koreańskiego , więc wychodzi na to ze często osoby uchodzace za glupsze maja więcej oleju w głowie niż wielu "studentów " , jest jeden gość , którego znam ...studiuje sobie na jednym z uniwersytetów pominmy nazwę i na rzeczy z hipermarketu mówi "marketingowe " zamiast marketowe ....no comment

Gość gość
Tez mnie rozwala to "na prawdę". Ja skonczylam kierunek ścisły, a pisać umiem, podstawy ortografii znam i jak się pisze PODSTAWOWE wyrazy. A tutaj co chwile widzę jak ktoś chwali sie, ze skończył studia humanistyczne, a pisze "na prawdę". To jakas paranoja.

Gość gość
Nie popadajmy w paranoję jest dużo fajnych mądrych humanistów ale z "powołania " bo większość ludzi , którzy mianuja się humanistami poprostu nie ogarniali matmy , ja też byłam noga ze ścisłych ale za to ogarnialam bardzo dobrze języki i biologię

Gość gość
Teraz studia to bananowa, zlota mlodziez. Dzieciaki z bogatych domow ktorzy ida na studia tylko po to zeby wypelnic czas w swoim beztroskim zyciu i sie wyszumiec. Dowodem na to jest nadmiar studentek na takich smiesznych kierunkach jak zarzadzanie czy socjologia. Dziewuszki 20 letni w najmodniejszych ciuchach, bizuterii, najlepsze smartfony i mysla ze swiat im lezy u stop. Podobnie pedaly w rurkach. Pozniej tacy rosna i narzekaja jak im zle, jakie cebulactwo w kraju. Tacy pozniej zasilaja szeregi Wyborczej, Lisweeka, KODu i PO. Boli ich swiat, boli ich rzeczywistosc wiec najlatwiej swoje slabosci i obawy zrzucic na system.