Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

nasz temat

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
No buziaczki kotku jeszcze raz kotku ja mam zawsze w艂膮czony telefon jedynie mog臋 mie膰 wyciszony bo jak id膮 spa膰 to wyciszam i dopiero rano jak wstaje to w艂膮czam g艂os nie mam poj臋cia dlaczego nie mog艂e艣 wys艂a膰 widz臋 偶e tu zaglada艂e艣 ja nie pami臋tam kiedy tu zagl膮da艂am nawet zapomnia艂am jaki temat nie przysz艂o mi do g艂owy 偶eby tu zajrze膰 teraz b臋d臋 tu zaglada艂a cz臋艣ciej jak tam sylwester kotku ?? Ja mia艂am zaproszenie do twojej miejscowo艣ci ale odm贸wi艂am wol臋 w domku posiedzie膰

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Chyba strona si臋 zmienia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dosz艂o s艂onko? Wys艂a艂em ci co艣. To moje co艣 dla Ciebie. Co艣 co chcia艂bym ci da膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kotu艣 nic nie dosz艂o pokombinuj mo偶e wy艣lesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no to teraz ju偶 wiesz co chcia艂em wys艂a膰. Wiedzia艂em 偶e Ci si臋 spodoba.Tr贸jpodzia艂 w艂adzy polega jak wiadomo na podziale w艂adzy na ustawodawcz膮, wykonawcza i s膮downicza. W艂adza ustawodawcza stanowi obowi膮zuj膮ce prawo, wykonawcza wykonuje zalecenia tego prawa, a s膮downicza dba, aby to prawo by艂o w艂a艣ciwie przestrzegane. Dlaczego wiec wsp贸艂czesne pa艅stwa "demokratyczne" uwa偶aj膮, 偶e pa艅stwo prawa polega na stanowieniu prawa przez s膮dy i prawnik贸w. Przecie偶 to jest dyktatura s膮d贸w niepodlegaj膮cych nikomu i 偶adnej kontroli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Skarbie nie mam go艣ci pojechali ju偶 wpadli tylko si臋 po偶egna膰 bo jutro wyje偶dzaj膮 wypali kawk臋 i pojechali o 24 ej to by艣my pogadali ale ty nie b臋dziesz m贸g艂 bo o tej porze dzwoni臋 do rodzinki i sk艂adam 偶yczenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a do mnie jeszcze maj膮 dojecha膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ooo to impra ci si臋 szykuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jako艣 to przetrwam.ale z tego go艣cia jestem zadowolony. W ko艅cu go poznam. Napisz臋 ci w esku kto to.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No to super kotku udanejak zabawy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
KOTU艢 偶ycz臋 Ci w tym Nowym Roku aby nigdy nie odst膮pi艂a ci臋 nadziej臋 na lepsze jutro i wiara w to 偶e nie ma rzeczy niemo偶liwych i oby spe艂ni艂y si臋 marzenia kt贸re by膰 mo偶e teraz wydaj膮 si臋 nie mo偶liwe no i du偶o zdrowia bo ono jest w tym wszystkim najwa偶niejsze buziaczki kotku takie d艂ugie i nami臋tne b臋d臋 my艣lami przy tobie baw si臋 dobrze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Puk puk wstajemy kotku szkoda dnia wczoraj si臋 balowa艂o a dzisiaj si臋 艣pi buziaczki kotku na dzie艅 dobry ju偶 rano w pracy s艂ucha艂am twojego utworku nawet mamci si臋 spodoba艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kupe robie buziaczki kochanie na Nowy Rok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No jak tam kotku min膮艂 dzionek? Buziaczki na dobry wiecz贸r

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
buziaczki s艂onko na dobry koniec dnia. Tak to jest jak si臋 ma go艣ci w domku. Co prawda zadowolony jestem z tych go艣ci bo za cz臋sto mnie nienawiedzaj膮, ale jest jako艣 inaczej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Buziaczki kotku a ja w艂a艣nie wracam z go艣ci do domu mam 70km a dzwonili i zaprasza艂a nas wi臋cej wcze艣niej po艣li艣my dzisiaj do pracy i pojechali艣my buziaczki na dobry wiecz贸r jeszcze raz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no ja nigdzie nieje藕dzi艂em bo go艣ci mam w domku. Nawet wi臋cej ni偶 by艂o planowane. Jutro mam wolne bo warsztat postoi jeszcze pewnie do ko艅ca tygodnia. Tak wi臋c i ja mam wi臋cej wolnego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ooo to odpoczniesz sobie a powiedz mi jakie艣 postanowienia masz noworoczne ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
spotyka膰 si臋 z tob膮 s艂onko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To i moje marzenie jest przytuli膰 si臋 do ciebie i spojrze膰 w twoje pi臋kne oczy ach wiele bym da艂a za takie spotkanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mam nadziej臋 偶e ten rok b臋dzie lepszy od ostatniego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak m贸wisz ? Nie zapomnij 偶e masz anio艂a syru偶a . A mo偶e nie b臋dziemy patrzyli na nico spotykamy si臋 i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te偶 tak my艣l臋. My艣l臋 偶e sposoby si臋 znajd膮. Tymbardziej 偶e mnio艂 b臋dzie mia艂 zaj臋cie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No widzisz kochanie dla chc膮cego nic trudnego w ko艅cu nagra艂am ch臋ci do 偶ycia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no i tego s艂onko si臋 trzymajmy. My艣l臋 偶e b臋dzie dobrze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Skarbie zmykamy spa膰 jest ju偶 p贸藕no a rano musz臋 wstawa膰 ty masz wolne wiec mo偶esz sobie pozwoli膰 na spanko mi艂ych sn贸w kochanie chcia艂abym 偶eby艣 mi si臋 dzi艣 przy艣ni艂 buziaczki gor膮ce i nami臋tne na dobranoc my艣l臋 偶e nied艂ugo znowu poczuje smak twoich ust

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wi臋c spadamy bo ju藕 czas. Mi艂ej i spokojnej nocki s艂onko. Gor膮ce buziaczki 艣l臋. Rano b臋d臋 w temacie. Albo napisz臋 eska. Buziaczki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witaj kotku mi艂ego dzionka 偶ycz臋 i 艣l臋 gor膮ce buziaczki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wzajemnie s艂onko gor膮ce buziaczki 艣l臋 i mi艂ego dzionka 偶ycz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja ju偶 od godziny kotku na swojej posesji pracuj臋 z mamci膮 jest pi臋kna pogoda trzeba wykorzysta膰 buziaczki

Udost臋pnij ten post