Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nasz temat

Polecane posty

Gość gość
No buziaczki kotku jeszcze raz kotku ja mam zawsze włączony telefon jedynie mogę mieć wyciszony bo jak idą spać to wyciszam i dopiero rano jak wstaje to włączam głos nie mam pojęcia dlaczego nie mogłeś wysłać widzę że tu zagladałeś ja nie pamiętam kiedy tu zaglądałam nawet zapomniałam jaki temat nie przyszło mi do głowy żeby tu zajrzeć teraz będę tu zagladała częściej jak tam sylwester kotku ?? Ja miałam zaproszenie do twojej miejscowości ale odmówiłam wolę w domku posiedzieć

Gość gość
Chyba strona się zmienia

Gość gość
doszło słonko? Wysłałem ci coś. To moje coś dla Ciebie. Coś co chciałbym ci dać.

Gość gość
Kotuś nic nie doszło pokombinuj może wyślesz

Gość gość
no to teraz już wiesz co chciałem wysłać. Wiedziałem że Ci się spodoba.Trójpodział władzy polega jak wiadomo na podziale władzy na ustawodawczą, wykonawcza i sądownicza. Władza ustawodawcza stanowi obowiązujące prawo, wykonawcza wykonuje zalecenia tego prawa, a sądownicza dba, aby to prawo było właściwie przestrzegane. Dlaczego wiec współczesne państwa "demokratyczne" uważają, że państwo prawa polega na stanowieniu prawa przez sądy i prawników. Przecież to jest dyktatura sądów niepodlegających nikomu i żadnej kontroli

Gość gość
Skarbie nie mam gości pojechali już wpadli tylko się pożegnać bo jutro wyjeżdzają wypali kawkę i pojechali o 24 ej to byśmy pogadali ale ty nie będziesz mógł bo o tej porze dzwonię do rodzinki i składam życzenia

Gość gość
a do mnie jeszcze mają dojechać

Gość gość
Ooo to impra ci się szykuje

Gość gość
jakoś to przetrwam.ale z tego gościa jestem zadowolony. W końcu go poznam. Napiszę ci w esku kto to.

Gość gość
No to super kotku udanejak zabawy

Gość gość
KOTUŚ życzę Ci w tym Nowym Roku aby nigdy nie odstąpiła cię nadzieję na lepsze jutro i wiara w to że nie ma rzeczy niemożliwych i oby spełniły się marzenia które być może teraz wydają się nie możliwe no i dużo zdrowia bo ono jest w tym wszystkim najważniejsze buziaczki kotku takie długie i namiętne będę myślami przy tobie baw się dobrze

Gość gość
Puk puk wstajemy kotku szkoda dnia wczoraj się balowało a dzisiaj się śpi buziaczki kotku na dzień dobry już rano w pracy słuchałam twojego utworku nawet mamci się spodobał

Gość gość
Kupe robie buziaczki kochanie na Nowy Rok

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
buziaczki słonko na dobry koniec dnia. Tak to jest jak się ma gości w domku. Co prawda zadowolony jestem z tych gości bo za często mnie nienawiedzają, ale jest jakoś inaczej.

Gość gość
Buziaczki kotku a ja właśnie wracam z gości do domu mam 70km a dzwonili i zapraszała nas więcej wcześniej pośliśmy dzisiaj do pracy i pojechaliśmy buziaczki na dobry wieczór jeszcze raz

Gość gość
no ja nigdzie niejeździłem bo gości mam w domku. Nawet więcej niż było planowane. Jutro mam wolne bo warsztat postoi jeszcze pewnie do końca tygodnia. Tak więc i ja mam więcej wolnego.

Gość gość
Ooo to odpoczniesz sobie a powiedz mi jakieś postanowienia masz noworoczne ?

Gość gość
spotykać się z tobą słonko.

Gość gość
To i moje marzenie jest przytulić się do ciebie i spojrzeć w twoje piękne oczy ach wiele bym dała za takie spotkanie

Gość gość
ja mam nadzieję że ten rok będzie lepszy od ostatniego.

Gość gość
Tak mówisz ? Nie zapomnij że masz anioła syruża . A może nie będziemy patrzyli na nico spotykamy się i tyle

Gość gość
też tak myślę. Myślę że sposoby się znajdą. Tymbardziej że mnioł będzie miał zajęcie

Gość gość
No widzisz kochanie dla chcącego nic trudnego w końcu nagrałam chęci do życia

Gość gość
no i tego słonko się trzymajmy. Myślę że będzie dobrze

Gość gość
Skarbie zmykamy spać jest już późno a rano muszę wstawać ty masz wolne wiec możesz sobie pozwolić na spanko miłych snów kochanie chciałabym żebyś mi się dziś przyśnił buziaczki gorące i namiętne na dobranoc myślę że niedługo znowu poczuje smak twoich ust

Gość gość
więc spadamy bo juź czas. Miłej i spokojnej nocki słonko. Gorące buziaczki ślę. Rano będę w temacie. Albo napiszę eska. Buziaczki.

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życzę i ślę gorące buziaczki

Gość gość
wzajemnie słonko gorące buziaczki ślę i miłego dzionka życzę

Gość gość
Ja już od godziny kotku na swojej posesji pracuję z mamcią jest piękna pogoda trzeba wykorzystać buziaczki