Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama_nie_wiem_czego_chce

Singielce też czasem brak faceta

Polecane posty

Mam 28 lat. Kiedyś byłam w dłuższym związku. Wyszłam z niego mocno poturbowana psychicznie. Do tego stopnia, że przez kilka lat nie potrafiłam zaufać nikomu. Zdarzały mi się mniejsze i większe zauroczenia. Wszystko z czasem przechodzi. Cenię sobie to co mam. Swoją wolność i przestrzeń. Nikomu nie muszę się tłumaczyć. Mogę chodzić gdzie chcę i z kim chcę. Mogę mieć przyjaciół i nikt nie jest zazdrosny. Przede wszystkim - ja o nikogo nie jestem zazdrosna. A jednak czasem (tak średnio raz do roku) dopada mnie poczucie samotności. Świadomość, że nie ma takiej osoby, której mogłabym ufać, do której mogłabym się przytulić. Takiego ciepła. Tak już jest. Nic z tym nie zrobię. Chyba mam zbyt trudny charakter. Musiałam się wyżalić.

Gość gość
Mam taką znajomą jak Ty. Niby szczęśliwa ale nie do końca tak jest. W poczuciu samotności i braku seksu poszła na seks układy... nie oceniam jej wprost ale to co myślę nie jest miłe :/

I w tym się od Twojej znajomej różnię. Mnie takie układy zupełnie nie interesują.

Gość gość
to pracuj nad sobą byś mogła zaufać. Samotność to nie jest naturalny stan człowieka, wszyscy chcemy być kochani i mamy do tego prawo. To ludzka cecha. Z wiekiem będzie się nasilać ból z samotności.

Gość gość
Zazdroszczę Ci. Ty przynajmniej masz jakieś zauroczenia. Ja jestem martwa w środku. Nigdy w życiu nie byłam kochana.

Gość gość
Dziewica jesteś?

nie

Gość gość
to nie masz szans na związek meżczyźni szukają dziewicy na żone

Gość gość
Hahaha :-) :-) :-) :-) :-) Wiedziałem, że turbozyeb od dziewic się tu kryje :-)

Gość gość
gość dziś - ja jestem i co w związku z tym? Nigdy nie byłam na randce. Nikt nawet się ze mną nie umówił. Nie pocałował. Z******te mam życie, ja i moje dziewictwo z konieczności.

Nie wiem co jest gorsze. Zauroczenia czy ich brak. Kiedy są, czujemy się jeszcze bardziej samotni. Kiedy ich nie ma, można się bawić... trzeba się bawić. Wtedy jest łatwiej. Dopóki nie zauważa się związków i ślubów wokół. Ufff, tu pocieszające jest to, że większość znajomych, nawet starszych ode mnie, nie myśli o zakładaniu rodziny. Pracuję nad zaufaniem. Ale najwyraźniej jestem znacznie lepszą przyjaciółką, koleżanką niż potencjalną partnerką. Zazwyczaj mi to nie przeszkadza. Zazwyczaj.

Gość gość
Ja się zakochuję, ale zawsze bez wzajemności. Boli potwornie.

sama_nie_wiem_czego_chce z - miło, że wypowiadasz się za mnie