Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIE CIERPIĘ OTYŁYCH LUDZI !!!

Polecane posty

Gość gość

kojarzy mi się to z najgorszymi ludzkimi cechami charakteru wg mnie takich jak brak ambicji lenistwo niskie IQ nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu

Gość gość
ja też nienawidzę otyłych k****e !

Gość gość
A ja nie cierpię wychudzonych,,lasek,,.Aż mnie trzącha jak takie widzę :o Chudzielce to chyba z tego niedożywienia,mają wiecznie takie wściekły wyraz twarzy. :o A ludzie przy kości,zawsze wyglądają na zadowolonych,są uśmiechnięci,i pozytywni ;)

Gość gość
Ja nie akceptuję ludzi głupich, gardzących innymi, oceniających wygląd. Eliminuję takich na starcie z mojego otoczenia. Szkoda mi czasu na przebywanie w ich towarzystwie.

Gość gość
A ja się brzydzę takimi osobami jak Ty, drogi Autorze, nie ma to jak wrzucać wszystkich do worka... A poza tym... kto Ci daje prawa oceniania tych ludzi na podstawie wagi? Współczuję ludziom z twojego otoczenia, ja nie chcaoalabym mieć z tobą nic do czynienia, żegnam.

Gość gość
taak ? a ilu znasz ludzi otyłych i zarazem ambitnych i osiągających duże sukcesy :p bo ja tylko jednego na 99 chuderlaków :p

Gość gość
Do 20:42 To post to tylko zwykla prowokacja.

Gość gość
Nienawidzę jak ktoś ocenia ludzi po wyglądzie. Znam wiele znanych osób ambitnych i odnoszących sukcesy m.in. Grycanki i Dominika Gwit jak i Elżbieta Romanowska. Dla mnie osoby wychudzone są gorzej nieestestyczne. Ale ja ich bynajmniej nie oceniam. Poza tym znam dużo otyłych i mądrych, wykształconych ludzi w moim kręgu i nie są one grube z powodu lenistwa ale często z powodów zdrowotnych.

Gość gość
grube = leniwe, nieestetyczne, tłuste, śmierdzące, spasłe sadło

Gość gość
ty masz jakąś obsesje na punkcie otyłych ludzi

Gość gość
My Ciebie też nie :)Przyjedź do mnie to zobaczę jak będziesz szczekać :)Za monitorem sami gieroje a w realu...no cóż.