Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćdoriska

Niewinny flirt??

Polecane posty

Gość gośćdoriska

Ja mam lat 26 maz 32 dwójka dzieci 9 kat związku 5 lat po ślubie.. Mój maz pracuje w wojsku na terenie wojska jest sklep gdzie wiem ze często kupuje tam bułki i zawsze się rozlancza żeby ze mna nie rozmawiać przy dziewczynie która ma 19 l jest ładna atrakcyjna .fajnie się z nią gada i bejruje ja dla żartów ;(mówi maz) nie wypiera się ze jemu się podoba .. Ale ze w życiu by mnie zostawil bo kocha.! O tej całej sytuacji do wiedziałam się wczoraj gdy zobaczyła ze pisał z nią na messenger napisał do niej w tej sukience czarnej wygladasz liga jeszcze ci soplicy w recee brakuje ble ble i ze cos tam ma później mu zdjęcie z ta soplica wysłać i tak o napisał cos o bullach ona: ze nie musi dziękować ze wstaje rano o 4 żeby mieli co jesc no tak flirt ja bym ro nazwała... Maz twierdzi ze nic złego nie zrobil... Wiec ja mowie jak juz z nią gadasz w sklepie to po co na messenger piszesz i ja przede wszystkim szukales malo ci w sklepie ze pogadasz a on ze malo!! I ze to co jej pisał ze to zarty i ze ona wie ze to żart.. Ja będąc zła napisała wyzwalam ja ze za żonatych się bierze i jest zdzira wiec ona tez mi tam dolozozyla do pieca .. I twierdzi ze ich łączy dobry humorek.. Ja ogólnie jest osoba zazdrosna o męża nie ukrywam .. Mówi ze to przeze mnie bo ja to tylko się z nim kloce itd a z nią to chciał zobaczyć jak to normalnie się gada ..gdy zapytalam o czym z nią gada w sklepie nawet nie umi odpowiedzieć mówi ze ogólnie i ze bajeruje ja w zartach... Co o tym sadzicie czy ja to rzeczywiście jest psychiczna zaczął mi gadac ze zachowuje się jak 15 latka gdy wydarlam się w domu to po co z nią pisze itd to dlatego ze ładna i zabawna ..pomocy

Gość gośćdoriska
Napisał do niej tak bo twierdzi ze to nie komplement tylko nie wiedział jak zacząć z nią pisać.! I ze to dla zartwo

Gość gość
Koleżanką pisze ze szuka przygód .. Przede mną miał bardzo dużo dziewczyn i się nimi bawił . . nie powiem nie układa nam się ostatnio .. Ja myślę ze on się nią zaczarowal i może pójść to dalej jak juz szuka z nią kontaktu

Gość gość
I ze z soplica musi mu zdjęcie wysłać avona ze jak kupi to wyśle a ten czekam .. Załamuje mnie on , on się śmiał ze mnie

Gość gość
troll trzy kropki... w kolejnej odsłonie

Gość gość
Czy jestem psychiczna gotowa byłam odejść ale mam dzieci.. Kocham go ale jak ja mogę na to pozwolić wiadomo w co się to rozwinie zrezzta 19 l i 32 l jakie mogą mieć tematy nie czaje