Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co z tego,ze jestem atrakcyjna i faceci sie na mnie patrza...

Polecane posty

Gość gość
To tak samo można powiedzieć o gościach co komplementują każdą laskę na ulicy. Też większość chce przelecieć.

Gość gość
"To tak samo można powiedzieć o gościach co komplementują każdą laskę na ulicy. Też większość chce przelecieć. " - tak, mam tego świadomość. A jak ważyłam mniej i byłam młodsza miałam kilku kolegów, z czego prawie każdy chciał mnie zaliczyć, tacy to wspaniali cudowni koledzy byli.

Gość gość
baba która uważa się za atrakcyjną ma bujną fantazje, bo zwykle jak taka pokaże ryja to okazuje się że jest grubo poniżej 5/10, a ona myśli że jest 7mym cudem świata, nie wiadomo czy śmiać się czy płakać z naiwniary

Gość Melisandre z Asshai
Tez jestem kobietą,no ale nie bede pisała o moim wyglądzie,bo reklame na internecie może sobie każdy zrobic,gorzej jak nastapi weryfikacja w świecie rzeczywistym,wtedy zaczną sie schody :D Temat uważam za bez sensowny,bo co to ma byc: jestem atrakcyjna,lampią sie na mnie a ja nic.Niedowartościowana chwalipięta :D Napisze na kafe,że jestem potokiem w czystej lini dynastii Tudorów i wyglądam jak klon Megan Fox :D zlecą sie naiwniaki i bedą wywalac ozory buhahaa, troche rozumu eugleno,nikt tutaj Tobie nie posłodzi,wiec wp*****laj ciacho i milcz ropucho.Pozdro :)

Gość gość
No wlasnie ...co z tego

Gość gość
A nic z tego.To wy sie burzycie :)

Gość gość
Raczej mamy beke z kaszalota :D :D :D

Gość gość
gość dziś Raczej mamy beke z kaszalota smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif x Nie wieksza niz ja z was :) Dobranoc 🖐️

Gość gość
yyy

Gość gość
up :)