Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co z tego,ze jestem atrakcyjna i faceci sie na mnie patrza...

Polecane posty

Gość gość

jak i tak nie jestem nimi zainteresowana :O I nie,nie jestem les 🖐️

Gość gość
chcialabym miec z wami 2 trojkad - dp

Gość gość
ja sie tez zawsze podobałąm facetom ale nie umieli za długo o mnie walczyć i zazwyczaj byli nudni. Ktoś tak ma ? Jakieś rady na to ?

Gość Espresso34
Zmień psychiatrę !

Gość gość
atrakcyjna w swojej głowie patrzą bo takich pokemonów szukają!

Gość gość
Jestem atrakcyjna i twoje marne prowokacje tego nie zmienia ;)

Gość gość
masz jakieś dowody?

Gość gość
skąd wiesz, że jesteś atrakcyjna ? dlaczego każda kafeterianka musi pisać o sobie w superlatywach tak jakby była miss universum ? zrozumcie mało atrakcyjne dziewczyny też mają powodzenie

Gość gość
gość dziś skąd wiesz, że jesteś atrakcyjna ? dlaczego każda kafeterianka musi pisać o sobie w superlatywach tak jakby była miss universum ? zrozumcie mało atrakcyjne dziewczyny też mają powodzenie x Nie przesadzaj.Napisalam,ze jestem atrakcyjna a nie miss universum.Dlaczego przewaznie kobiety,ktore sa swiadome swojej atrakcyjnosci musza zostac zjechane,jakby bycie atrakcyjnym bylo zabronione ?

Gość gość
Troche mi na to wyglada,jakby inne kobiety to bolalo,ze ktoras moze o sobie powiedziec,ze jest atrakcyjna.

Gość gość
To dlaczego prawie każda piszę, że jest atrakcyjna ?

Gość gość
to że masz powodzenie to nie znaczy, że jesteś atrakcyjna

Gość gość
A ja nie jestem atrakcyjna dla większości, pomimo posiadania kilku atrakcyjnych elementów (w tym całkiem niczego sobie facjaty o czym nieraz mnie zapewniano, poza tym widzę potwierdzenie w lustrze). Jako całość nie podobam się większości, jednak nie mam nic do dziewczyn które piszą że są atrakcyjne. Nawet obiektywnym okiem można dostrzec, że nie tylko klasycznie piękne o nie wiadomo jak bujnych kształtach mają powodzenie, więc te kobiety wcale nie muszą kłamać.

Gość gość
gość dziś to że masz powodzenie to nie znaczy, że jesteś atrakcyjna x Wiem,bo mam lustro w domu,slysze co ludzie mowia na temat mojego wygladu,czesto slysze komplementy (i nie,nie tylko od napalonych frustratow,ktorzy chca tylko zamoczyc)ale nawet od obcych ludzi na ulicy.Widze,jak faceci sie za mna ogladaja,nie jestem slepa.Wystarczy ?

Gość gość
Myślisz, że jak usłyszysz komplementy od podlizywaczy, bo przecież nie wypada powiedzieć jesteś przecietna to od razu myślisz, że jesteś atrakcyjna? Jednej tez powiedziałem, że jest przecietna to od razu się obraziła i strzeliła focha hahahaha :D typowe księżniczki, narcyz

Gość gość
Lustro to ma prawie każdy w domu :D

Gość gość
gość dziś Lustro to ma prawie każdy w domu smiech.gif x Owszem,a moje odbicie tylko potwierdza,ze mam racje :)

Gość gość
mhm ta jasne

Gość gość
gość dziś Myślisz, że jak usłyszysz komplementy od podlizywaczy, bo przecież nie wypada powiedzieć jesteś przecietna to od razu myślisz, że jesteś atrakcyjna? Jednej tez powiedziałem, że jest przecietna to od razu się obraziła i strzeliła focha hahahaha smiech.gif typowe księżniczki, narcyz x Nie martw sie,ja bym sie nie obrazila,bo znam swoja wartosc i nie przejmuje sie takimi p*****lami ;) A tak sie sklada,ze faceci sie wlasnie smieja z tych brzydkich/przecietnych i nawet nie staraja sie byc mili.

Gość gość
gość dziś mhm ta jasne x Nie bede ci nic udowadniala na sile,bo mi to zwisa.Ale chyba masz jakis problem.

Gość gość
Mężczyźni rzadko się śmieją z brzydkich lasek no chyba, że ma sporą nadwagę, otyłość.

Gość gość
Ale jaki masz problem ? Probujesz mnie uporczywie przekonac,ze atrakcyjna nie jestem i sobie wmawiam.Przeciez mnie nie znasz 🖐️

Gość gość
"A tak sie sklada,ze faceci sie wlasnie smieja z tych brzydkich/przecietnych i nawet nie staraja sie byc mili. " - to prawda. Ja mam nadwagę i ani ładna twarz ani niezły cyc i konkretne poślady wraz z dość wyraźną talią nie pomagają. Dla większości nie istnieję, nawet "cześć" jaśnie koledzy z pracy niezbyt chcą mi mówić, a nie wyglądam jak ta najgrubsza Grycanka.

Gość gość
Do 00:47 To działa w dwie strony z brzydkich, przecietnych mężczyzn też się śmieją.

Gość gość
jak widze jak ci debile słodzą nawet brzyduli to aż mnie skręca za śmiechu

Gość gość
Nawet z tą nadwagą mam takiego jednego wielbiciela poznanego w necie (widział mnie na żywo), twierdzi że jestem piękna, seksowna, mam cudowne piersi, extra tyłek, ale mam świadomość tego, że dla większości facetów jestem pasztetem.

Gość gość
Widac po niektorych wpisach,ze niektore osoby boli jak ktos uwaza sie za atrakcyjnego i probuja na wszystkie osoby wmowic,ze to nieprawda.To chyba kompleksy.

Gość gość
Do 00:59 Sama widzisz po sobie

Gość gość
Tak widzę po sobie, że bardzo miły umie być dla mnie tylko typek, który bardzo chce mnie przelecieć, reszta ma na mnie wy/je/bane.

Gość gość
Czego mam zazdrościć pisze jak jest często tutaj na forum piszą dziewczyny jakie są piękne. Nie wierze, że aż tyle jest pięknych kobiet. Pięknych, atrakcyjnych jest może z 10% reszta to przecietniary, brzydule.