Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieto po 40... czy przespałabyś się z osiemnastolatkiem?

Polecane posty

Gość gość

Jak na to patrzycie? Jeśli odpowiedź brzmi nie - dlaczego? Boisz się co ludzie powiedzą, problemów z jego rodzicami, czy braku dojrzałości z jego strony? Chcę poznać wasz punkt widzenia na temat zabawy w panią Robinson :)

Gość gość
40 i 18 ?! to jeszcze dzieciak, szczególnie dla 40, bo dla 15 to będzie dorosły chłopak.

Gość gość
macie za cienkie członki ciała ,chude nóżki i takie tam

Gość gość
Członek ponoć rośnie do 17 roku życia, więc większy nie będzie ;)

Gość gość
gość dziś skoro tylko to ci w głowie to znaczy że masz wiadro między nogami i takie tam

Gość gość
18 latek jakkolwiek wysportowany, inteligetny, bogaty i nie wiem co jeszcze nie będzie stanowił obiektu pożądania dla 40 letniej kobiety. W drugą stronę owszem.

Gość gość
Autorze, przypuszczalnie masz te 18 lat. To teraz ja się zapytam, skąd zainteresowanie 40kami?

Gość gość
40 kończe w tym roku, i przespanie sie z 18 latkiem to byłaby dla mnie trauma, czułabym sie jak pedofilka... :(

Z punktu widzenia chłopaka w takim wieku i podobnym każda kobieta po 25 roku życia to jak 40. Takie jest wyobrażenie i tak każdy ma. I kwestia urody kobiety - są takie po 20 które mają już urodę 40 (Monica Bellucci) Określenie po 40 jest jedynie umowne.

Gość autor pyt
Osiemnastolatek nie może być bogaty - jego rodzice prędzej ;) Mądra kobieta nie poleci na kasę rodziców. Wysportowane piękne ciało może kusić... a nawet powinno - to natura ;)

Gość autor pyt
Synu Fubu - ostro generalizujesz ;) Nie każdy ma taki punkt widzenia - choćby ja ;) Często kobieta po 30 jest jeszcze roztrzepana, niepoważna i niedojrzała. Toteż nie mówię, że po 40 nie zdarzają się takie przypadki, ale jednak jest ich mniej niż wśród nastek, dwudziestek i wczesnych trzydziestek. Także dla mnie 25 lat i 40 lat to nie to samo - dwa różne światy :)

Gość gość
Dziwka pewnie tak ale prawdziwa Kobieta po 40stce ...zapewne nie ...poniewaz jak ktos przezyl swoje zycie to i wnioski z miego madre wysnul...a pustaczka ktora zyla bo zyla ...zadnych takowych nie wysnula skoro decyduje sie na przygodny seks z gowniarzem lat 18 scie

Gość autor pyt
Pytanie skąd u mnie takie zainteresowanie czterdziestkami - mam tak od podstawówki. Czemu? Jak byłem młodszy, to mogły to być dojrzalsze kształty… (wiadomo nie od dziś, że podstawówka i gimnazjum to przeważnie płaskorzeźba :D ). Ale tak na serio, to z rówieśniczkami po prostu nigdy nie miałem o czym gadać. Nie jestem jakiś brzydki, czy nieśmiały, czy nielubiany - wręcz przeciwnie - ja zawsze odtrącałem biedne dziewczątka :P Dziewczyna gimnazjum – despacito, snapchat, mame kup ajfona, instagram hasztag męża szukam. Kuźwa dzieci po prostu, brak słów. Książka – relikt, odeszła w zapomnienie. Teatr – to samo. Sytuację polityczną też mają gdzieś i teraz mamy :/ I w liceum niewiele się zmienia… Ale co będę narzekał na zatraconą młodzież :D Hmm, mam 18 lat, a mówię jakbym miał 40… WŁAŚNIE! Trochę staro się czuję :) Trochę jakbym 30 lat za późno się urodził. Stąd mam zainteresowania podobne do ludzi po 40, mam z nimi więcej wspólnego. Pociąga mnie dojrzałość. Dojrzały umysł, dojrzałe ciało. Gdy kobieta wie czego chce, jest stabilna emocjonalnie. Gdy kobieta zdążyła to życie trochę już poznać, pojąć jego reguły. Będąc w związku z dziewczyną podobną wiekiem czułem się jak jej ojciec. Serio. A ja chciałem partnerkę, a nie dziecko niedojrzałe – nie chciałem wychowywać nieswojego dziecka, to rola jej rodziców :)

Gość spermo injection
18 latek to dzieciak i nie wyciągnie fiuta w pore aby nie zaciążyć takiej 40stki, bo nie kontroluje wytrysków

Gość gość
od tego są gumy i piguły ;)

Gość gość
23.11ale mi nie chodziło o cienkiego fiutka ,tylko o ręce nogi o taką wiotkośc ciała,facet męznieje póżniej,o psychice nie mówiłam bo już nie było sensu :-) 40 jeszcze nie mam ale co z tego,mnie podnieca głównie umysł więc taka odpowiedz jak twoja kasuje cie nawet mając 40 bo jest dziecinna

Gość gość
Taaa i puste meliniary

Gość gość
2.05 ty tez jesteś dzieciak tylko większy :-)

Gość gość
Dojrzałe ciało hehehe a fuuuu

Gość gość
autor pyt dziś - no to żeś tekst i argumentacje odwalił :) w takim razie nie mam więcej pytań, tylko życzę Ci związku z dojrzałą osobą, bez względu na wiek.

Gość autor pyt
Dzięki :) Jednak nie mam parcia na związek - dobrze mi ze samym sobą. Nie chcę się już zobowiązywać ;)

Gość autor pyt
Drogie Panie - proszę o więcej refleksji :) Może nawet w oparciu o moje wypociny, które trochę mnie naświetlają :D

Gość gość
2.16 z tym mężnieniem masz na myśli brzuch piwny :-D ? Gdzie ty widziałaś 18 latka z wiotką skórą :-D

Gość gość
ze mna chcial sie umowic mlodszy prawiczek

Gość gość
lubie mlodszych

Gość gość
Przeciez 18 latk to dzieciak. Nie mam zapedow pedofilskich. W takim mlodym nie ma nic pociagajacego. Dla mnie jest totalnie aseksualny. Wydaje sie mu ze jak mu staje to wystarczy. Chlopie kobiety zadawala sie glowa a nie penisem.

Gość gość
Za 5-10 lat znajdziesz sporo chętnych 40-tek

Gość autor pyt
gość wczoraj - ale obruszona :D Jakieś przejścia? W ani jednym zdaniu nie stwierdziłem, że zadowala się penisem - tym oczywiście też, ale do penisa musi być przyczepiony ktoś fajny ;)

Gość gość
Poważnie masz 18 lat?

Gość gość
Dobra, to zanim odpiszesz to ja już zasnę, więc się wypowiem :) No bo tak... o ile to nie provo, a niestety w necie i na tym forum to szczególnie powszechne zjawisko, ale jesli jednak to prawda co napisałeś, to masz jeden duży plus na starcie. Jesteś wygadany, niegłupi jak na swoje 18 lat i fajnie potrafisz pisać, trochę powaznie, a trochę z domieszką sarkazmu.