Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakabinowac zwolnienie ? By spędzić czas z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

Urlop mam dopiero we wrześniu albo październiku córka non stop pyta kiedy będę miała wakacje kiedy będę miała wolne jak idę do pracy płacze.... co prawda rzadko ale płacze. Mam znajomego lekarza zwolnienie mi załatwi nawet gips mi nałoży... ale boję się że się to wydawa tak naprawdę będę musiała calyczas być w domu. Nie i na podwórku a ja wpadnie kontrol ?

Gość gość
Zwolnienie może mi dać na 3 tyg. Ale w pracy mnie zjedzą... Z drugiej strony szkoda mi corki. Maz non stop w pracy po 10 12 godzin wolna aby niedziela

Gość gość
A czemu tak późno będziesz miała urlop? I ile ma córka i z kim jest teraz całe dni?

Gość gość
Bo mam taką fajna prace albo raczej kierownictwo. U nic z tym urlopem nie zrobię. Jedynie zostaje mi się modlić bym dostała we wrześniu to vocisz może troszkę będzie ciepło. Córka zostaje z teściowa

Gość gość
Szkoda córki, ale lepiej chyba nie kombinować z lewym L4. I tak byście siedziały w domu, a przecież największa frajdę na pewno córa by miała na dworze, jakiejś wycieczce

Gość gość
A urlop bezpłatny?

Gość gość
Nie ma u nas urlopu bezpłatnego. Szczerze to córka może siedzieć w domu ☺ na wycieczki jeździmy w niedziele. Wiec jakąś tam frajdę ma. Najgorzej boje się ze się wyda jak ja nawet o kulach nie umiem chodzić a lekarz mówił ze założy gips żebym się pokazała z nogą w pracy

Gość gość
Hahaha wy już macie nierówno pod kopułą :D gips nałoży i w pracy zaszpanuje hahaha lecz się razem z tym swoim konowalem

Gość gość
Jak nie będziesz miała w L4 że musisz leżeć to możesz wyjść z domu. Jeśli nie bierzesz często L4 to nie powinno być kontroli.

Gość gość
No zaszpanuje będzie wiarygodne

Gość gość
Jak masz taką możliwość to pewnie ze idź

Gość gość
Zakabinować?? To urlop się kabinuje?? A jaką kabiną?? Pewnie miałaś na myśli "zakąbinować", ale uwierz, takiego słowa język polski nie posiada. Kombinować jeśli już...

Idź kobieto na ten urlop i niczym się nie przejmuj. Dwa tyg Cię nie zbawi, a córka zadowolona. Poza tym lekarz może Ci zaznaczyć na L4 "może chodzić" i guzik Ci zrobią! Idź i spędzaj czas z córeczką, to bezcenne.

Gość gość
Autorko idz sie lecz do psychiatry. Niektórym matką to ładnie odbija. Założy sobie gips żeby z bachorem spedzic czas. P****ało cie konkretnie. Sama zaraz po Twoim IP nakabluje na Ciebie

gość dziś Autorko idz sie lecz do psychiatry. Niektórym matką to ładnie odbija. Założy sobie gips żeby z bachorem spedzic czas. P****ało cie konkretnie. Sama zaraz po Twoim IP nakabluje na Ciebie XXX Równie dobrze, ona może zgłosić, że naruszasz jej godność i ją obrażasz publicznie. Czyżby sfrustrowana bezdzietna stara panna??

Gość gość
Ty jesteś chora. Gips sobie da założyć bo dziecko chce wakacje. Oby cie z tej roboty wylali

Gość gość
wiesz co strasznie nie lubię takiego kombinatorstwa :/ też mam taką znajomą, która urlop sobie wzięła już w maju, teraz miała wycinane coś na głowie i już pyka 2 tyg zwolnienia, a znamię raptem na 1 cm, zamiast zimą robi sobie teraz, syn wakacje, woda, wysiadują na dworze będąc na zwolnieniu. weź sobie piątek i poniedziałek wolne, opieka nad dzieckiem lub urlop na żądanie, spędzisz trochę czasu z córką.

Gość gość
Racja pójdę do psychiatry ☺ będę miała 30 dni haha

Gość gość
bierz i się nie przejmuj, też sobie okresowo robię takie wytchnieniowe dni aby odpocząć od tyrki symulując a to grypę żołądkową, a to problemy z ciśnieniem, przeziębienie :)

Gość gość
Co innego symulowac grype i przeziebienie a co innego GŁUPIA DESPERATKO dac sobie gips założyć

Gość gość
masz rację kombinuj bo w naszych pieprzonym kraju to uczciwi ludzie nie mają racji bytu

Gość gość
Grypę jelitowe ? Jak sciemniac skoro widać ze jesteś zdrowa. Z tym gipsem nie zły pomysł. Tylko się nie zapomnij i nie wyjedź na zakupy bo jak ktoś cię zobaczy z roboty to kicha

Gość gość
PS. zakombinować kontrola

Gość gość
Odkąd urodziłam drugie dziecko też zmieniły się moje priorytety. I możecie sobie uważać co chcecie i wyzywać od nierobów. Dla mnie najważniejsze są dzieci, a praca to tylko dodatek do życia. Uważam, że gips to słaby pomysł, bo nawet w niedzielę nie wyjedziecie, przecież nie będziesz się z taką noga pocić na długim spacerze. Wymyślcie cię innego, może 2 tygodnie wam wystarczy, ale za to będzie bezpieczniej. Powodzenia i cieszcie się sobą nawzajem.

Gość gość
na drugie dziecko to krowo dostajesz za darmo 500+ i jeszcze ci mało, ja pieprzę

Gość gość
A na wakacje szef urlopu ci nie da?

Gość gość
Haha nie wierzę, że gips sobie założysz bez potrzeby hahaha

Gość gość
Niech zdiagnosuje ci depresje i zaleci spacery i przebywanie z bliskimi, jakies placebo na recepte i kontrola moze ci skoczyc :D

Gość gość
Gips to zly pomysl. A dobrze ze chcesz czas poswiecic dziecku.

Gość gość
owszem, nie ma nic złego w tym, że chcesz przebywać z dzieckiem. ale dlaczego w czasie twego oszustwa inni pracownicy mają w pocie czoła obrabiać twoją część pracy, przychodzić padnięci i nie mieć siły na wyjście ze sowim dzieckiem. nikt nie przymusza do pracy, niedobrze mi się roni na takie cwaniary