Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilaaa29

Mąź sknera?

Polecane posty

Gość Ksmilaaa29
Wiele razy podejmowałam rozmowę, bez rezultatu. Działkę kupił przed ślubem lokatę ma tez tylko na siebie założoną przed ślubem. Nie, nie chce mnie dołączyć do niej, już o to pytałam. Nie zostaje mi nic innego jak rozwieść się i miec do samej siebie pretensje bo do kogo innego? Przecież on zawsze tai był ale ja była zaślepiona, dopiero teraz otrzeźwiałam. Kretynka ze mnie, tak dać się wykorzystywać.

Gość gość
Czyli ty go utrzymujesz a on odklada na lokate ktora jest tylko jego i nie ma zamiaru cie dopisac - swietnie! Okradl cie po prostu koncertowo!

Gość gość
autorko, gadalas z nim? co powiedzial?

Gość Kamilaaa29
uciekłam od niego do mamy, bo on sie na mnie poskarrzyl na takim forum autokącik.pl czy cos takiego :(

Gość gość
Ja to w ogole nie ogarnam jak można w małżeństwie SKŁADAĆ się na coś. Tu juz w ogole jest cos nie halo. A do tego taki sknera. My mamy osobne konta ale kasa jest wspolna. Korzystamy z obu kart w zależności od potrzeb. Mam kolezanke ktora mnie kiedys spytala jak sie z mężem ROZLICZAMY z kosztow na dziecko. Szczęka mi opadła, ale ona też z tych przesadnie oszczędzajacych więc widać coś w tym jest. I takie żydy sie wlasnie najbardziej dorabiają. Ja tam wolę skromniej ale normalnie, po partnersku. Odejdz dziewczyno poki czas.

Gość gość
Mam to samo, tylko na szczescie nie jest moim mezem :/

Gość Rozczarowana

Mój mąż nie daje nic, twierdzi że tankuje auto. Na jedzenie, prąd, woda, nic. Zero. Co zrobić?