Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marzannna84

Upierdliwa sąsiadka

Polecane posty

Piętro wyżej mieszka strasznie upierdliwa i ciekawska sąsiadka. Taka koło 80 tki, ale nie ma sklerozy nic z tych rzeczy, taka typowa damusia. Od zawsze taka była. Jak nie zamkniesz sobie drzwi na zamek to potrafi wejść do mieszkania bez pukania!!! Namolna i upierdliwa. Jak jej nie otworzysz, to wydzwania na domowy i komórkę! Obecnie jestem w ciąży i działa na mnie jak płachta na byka. Jak się ją wpuści, to zagląda, wypytuje. Np w kuchni ostatnio pytała co to za rachunek wisi na lodówce. Na następny dzień przyszła do 2 ogórki :( Nie jest osobą samotną, ma synów, wnuków itp Ja jej nie pozwalam wchodzić w moją prywatność i bronię się jak mogę. Wkurza mnie jej bezczelność. Ostatnio zadzwoniła do mojego taty i pytała go czy jadę z nimi nad morze. Wyobrażacie sobie tupet?

Gość gość
Hahaha

Gość gość
Współczuje. Ale nie wiem, czy cos z tym zrobisz, bo już za daleko ja wpuściłaś. Czemu ma Wasze numery telefonów, czemu pozwalasz, żeby wchodziła do mieszkania? Sama jestes sobie winna.

Gość gość
Ale skad ma nr tel do ojca twojego,to jest zastanawiające?

Gość gość
Ta sąsiadka to przecież teściowa twojego tż, co to poprawia kieszenie twojego partnera i zagląda wam pod pierzynę. W wolnym czasie przegląda wasze śmieci w kuble i infekuje wam klamkę swoimi perfumami, wszyscy juz wiedzą, a troll troluje że hej

Coś w tym jest. Ona ma 3 synowe i nie darzy je sympatią, a może na odwrót? Moje klamki poleruję regularnie hehe