Gość saraa21 Napisano Lipiec 20, 2017 Cześć dziewczyny ,pisze z zapytaniem co zrobić gdy facet z którym jestem ponad 2 lata ,nie zabiera mnie na spotkania ze swoimi znajomymi ,nawet nie pytając czy chce. Głównie chodzi o to , że wcześniej sama proponowałam mu wyjście na tę samą impreze/spotkanie we dwoje , na którą idzie teraz,ale powiedział, że nie tłumacząc ,że będzie sie niepotzrebnie denerwował facetami spoglądającymi na mnie i zaczepiającymi mnie ..dla mnie to tania wymówka bo jest dośc stanowczym facetem więc wątpie,że którys facet chciałby mu sie nawinąc celowo ...co wy myslicie o tym ? według mnie cos tu śmierdzi ...jego rodzine znam bardzo dobrze..ma świetną mame z którą mam super kontakt ,zresztą tak jak on sam ..rzadko wychodzi do kumpli bo ciągle pracuje i każdy swoj czas wolny poświęca mi ..ale boli mnie to , że nigdy nie proponuje do wyjścia do swoich znajomych..nie wiem czy ma podstawy żeby się mnie wstydzić ,ogólnie jestem bardzo wyrozumiała na wszystko i on o tym doskonale wie ..prosze o pomoc kobietki.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach