Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy sie decydujecie na seks z facetem, po jakim czasie chodzenia spotykania?

Polecane posty

Gość gość

Mam faceta, poznalam go przez internet zanim sie spotkalismy pierwszy raz to rozmawialismy na telefonie 7 miesiecy.Mowi ze mnie kocha, ja go tez kocham. Zareczylismy sie ,klupil mi pierscionek.Na 4spotkaniu byl z nim seks, czy ja dobrze zrobilam idac z nim do lozka, bo nigdy nie bylam u niego w domu, ani nie znam jego rodzicow.

Gość gość
no cóż, rozmawialiście ze sobą od 7 miesięcy, więc w tym wypadku to nie jest jakoś szybko Ja ze swoim facetem do łóżka poszłam po 3 miesiącach spotykania się ze sobą.

Gość gość
Acha rozumiem, pytam sie bo boje sie zeby facet mnie nie zostawil z tego powodu ,ze za szybko mu sie oddalam.Wiem ze kazda z was decyduje sie w innym czasie. Tylko czy ja za szybko sie nie oddalam ,nie znajac jeszcze jego rodzicow.

Gość gość
Nie uważam żeby to było jakoś szybko. Zwłaszcza w dzisiejszych czasach ;)

Gość gość
Zareczyl sie ze mna ,a widzielismy sie na oczy dopiero z 4 moze 5 razy i wyladowalismy w lozku, bo troche parl na ten seks.Czyzby mi dal ten pierscionek dla laby ,zeby osagnac seks bo nie mam wyczucia, kiedy ja powinnam to z nim zrobic. Teraz zyje w strachu ,ze moze cos sie spiepszyc.

Gość gośćśćć
widzieliście się 4 razy i się zaręczyliście? dziwne to trochę

Gość gość
Tak ,7 miesiecy rozmawialismy przez telefon i dopiero po tych siedmiu miesiacach sie spotkalismy ,to byly 4 moze 5 spotkan. Teraz ja mam byc u niego ,dopiero pierwszy raz w domu, jak mnie nie wykiwa.

Gość gość
Oddałaś mu się za szybko. Widzieliście die DOPIERO 4 razy. Przez telefon nie można dobrze człowieka.

Gość gość
Czyli co, moze teraz mnie zostawic, juz niebedzie o mnie zabiegal.oddac mu pierscionek ,bo nawet nie wiem czy szczerze go mi dal?

Gość gość
Udaj, ze jest ok i graj trochę niedostępna. Facet musi gonić króliczka. Poczytaj zołzy.