Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karina234

Podologia szkolenie

Polecane posty

Gość Karina234

Poszukuję szkolenia z zakresu podologii. Spotkałyście się z takim szkoleniem? W jakiej szkole znajdę takie szkolenie?

Gość gość
Zawodowe w Beauty lux. Tam was nauczą zawodu i przygotują do pracy. Jestem kosmetyczką od lat, doskonale sobie radze, nie mam żadnych problemów. Podologia miała być dodatkowym zajęciem, a okazała się tym kluczowym. I było warto.

Gość gość
Namiar na zawodowe szkolenie z tego zakresu - https://www.new-nails.com/podologia/kurs-podologiczny.html Jest ono mocno wymagające, ale dzięki niemu właśnie możecie się przygotować do zawodu. Tzn. na koniec zaliczacie egzamin i wtedy dopiero macie zaświadczenie MEN o uprawnieniach do zawodu. Uwierzcie mi - nie ma lepszej drogi do tej pracy. Szkolenie trwa 120h.

Gość gość
Potwierdzam - Beauty Lux i szkolenie zawodowe. Jest długie, wymagające, ale nie ma łatwiejszej drogi do tego zawodu. Działam w tej branży już dosyć długo - zawsze pozostaje jednak kwestia taka, jakie macie oczekiwania, co chcecie zrobić. Bo jeśli chodzi o przygotowanie do pracy, to taka droga jest optymalna.

Sama jestem po takim szkoleniu oraz przechodziłam je w  Lukomades.Jest to uczelnia kosmetyczna w Gliwicach oraz organizują tam wiele kursów. Zdecydowałam się na nich z 3 powodów

jest to jedna z lepszych uczelni kosmetycznych w kraju oraz dają po szkoleniu honorowany certyfikat

szkolenia są indywidualne

jest również możliwość uzyskania dofinansowania na szkolenie z zakresu podologii w ramach dofinansowań unii europejskiej tak więc szkolenie nie jest takie drogie

Więcej informacji znajdziesz tutaj https://lukomades.pl/szkolenia-podologiczne/

Gość andzielksa

Wysoka jakość szkoleń poparta dużym doświadczeniem szkoleniowców w szkole podologii SEK we Wrocławiu. Podziękowania dla Pani Agnieszki i Pani Ireny za pozytywne i rzetelne podejście. 

Gość mijja

Takie szkolenie dobrze przygotowuje do pracy, czy raczej trzeba później jeszcze się doszkolić?

Gość goscgoscfo

Też byłam w SEK we Wrocławiu i także polecam. Co do pytania wyżej, to ja byłam w szkle policealnej, gdzie jest dużo zajęć praktycznych, po równo z teorią i naprawdę można nauczyć się tam pracy z klientem, zaraz po szkole dostałam pracę i szefowa była w szoku, że wiedziałam od razu co robić i jak zając się pacjentem.