Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto zaczyna od jutra ze mną?

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam 20 lat 170 cm wzrostu i 82 kg wagi. Od jutra zaczynam 10 dniowa glodowke,która dodatkowo mnie oczyści. Proszę darować sobie zbędne komentarze ze to wyniszczajace. Jestem przygotowana. Badania zrobione, mogę przystąpić do działania. Mam dość poniżania, chce podobać się swojemu chłopakowi. Każdy tylko się nadmiewa ze mnie. Nawet rodzice.

Gość gość
A co będziesz jeść?

Gość gość
ha ha ha a rób sobie i 20 dniowa głodówkę efekt za miesiąc bedzie 90kg

Gość gość
Pić wodę przez 5 dni. Później jakieś soki świeżo wyciskane. Jeść nic.

Gość asiutka    1999
Cześć, ja nie muszę, ale życzę powodzenia w stosowaniu diety. Ja odradzałabym głodówkę, ale wiesz co robisz

Gość gość
To nie lepiej dukana? Ja schudłam 15kg

Gość gość
Boże Czemu niektórzy tutaj są takimi ciałami? Prosiłam, nie komentuj jeśli nie masz nicciekawego do powiedzenia. Nie potrzebuje umoralniajacej pogadanki.

Gość gość
Bez sensu, schudniesz max. 5kg (a będzie to w 90% woda) dalej będziesz mieć nadwage a po głodówce organizm będzie sobie odbijał tamte dni i znowu przytyjesz.

Gość gość
Hmm. Dukan.. ja muszę schudnąć teraz szybko bo ja naprawdę nie wytrzymuje już. Żadna dieta nie pomaga. Nie objadam się. Jem 5 posiłków co trzy godziny, jedzenia garstka..

Gość gość
nie dzięki, głodówką chcesz schudnac buhahha rusz dopsko a nie picie soczków, to tłuszczu ci nie spali a jo-jo ci jeszcze większe odwali głodówka, taka "łatwizna" na fikcyjne zbicie nadwagi

Gość gość
Ja ważę 47kg i nie potrzebuje sie odchudzać.

Gość gość
Napiszę jeszcze raz. Pytałam lekarza, zrobił mi morfologia, usg brzucha i powiedział że nie ma przeciwskazan a być może.dobrze.to wlynie na oczyszczenie.

Gość gość
Na dukanie się szybko chudnie. Poczytaj sobie.

Gość gość
po 1 po co Boga wzywasz? po 2 bo to forum publiczne i jak założyłąs tu temat to każdy moze pisac co chce po 3 dobrze ci radzą głodówka na wodzie nic ci nie da, nie schudniesz ale ty wiesz lepiej 20 lat i 83kg oto masz odpowiedź

Gość gość
Rusz * jak coś. Po drugie to skąd wiesz że nie ruszyłam? Ciągle jeżdżę na rolkach, rower i basen 3 razy w tygodniu.

Gość gość
"po 1 po co Boga wzywasz? po 2 bo to forum publiczne i jak założyłąs tu temat to każdy moze pisac co chce po 3 dobrze ci radzą głodówka na wodzie nic ci nie da, nie schudniesz ale ty wiesz lepiej 20 lat i 83kg oto masz odpowiedź" Wyjdź. Naprawdę nie masz nic sensownego do powiedzenia.

Gość gość
Cwaniak84 No to może jakaś.kromkę chlebka razowego. Ponoć po 3 dniach już się tak glodu nie odczuwa. Próbowałam wielu diet. Byłam u dietetyka, stosowalam wszystko. Jestem ciągle aktywna fizycznie i nic ; (

Gość gość
cwaniak84 dziś dorosły człowiek umiera bez jedzenia po 3 dniach, a bez picia po jednym, dziecko jeszcze szybciej... x x Ale piedolisz jak zwykle, człowiek bez picia po kilku dniach pada, ale bez jedzenia przetrzyma nawet i miesiac, zalezy od wielu czynników ale to możliwe. Jakby to były twoje 3 dni, to ja już nie żyje, bo 8 dni nie jadłam nic , a poczytaj o tych co po tydzień dwa pod ruinami przetrwali

Gość gość
ha ha ha "wyjdź" :D jak chcesz tak sobie rządzić to na swoim prywatnym blogu, a jedyną osobą która bezsensu udaje że myśli to jesteś ty plan -pogłodze sie 10 dni to mi z 10 kilosów poleci i git już będe laska bez wysiłku puk puk puk jakbyś miała chociaz trochę rozumu to byś wiedziała że zwolnisz metabolizm do zera i uja schudniesz a jak po 10 dniach zaczniesz jeść to przytyjesz.

Gość gość
Kto Ci tępaku powiedział że po 10dnoach będę się obzerac? Logiczne jest to że wyjście wyjście głodówki trwa tyle ile glodowka, wszystko stopniowo. Wylot.

Gość gość
Ty jesteś jakaś głupia Wszystko konsultowane jest z lekarzem, badania więc jaki masz problem? Idź się wymadrzaj gdzieś indziej.

Gość gość
to ty jesteś głupi tępak i nic do ciebie nie dociera do pustej łby a pełnego brzucha. kuvva tłumaczą ci wszyscy a ty dalej nic nie łapiesz nawet jak po 10 dnaich zaczniesz jeść kromeczkę z twarogiem to ogranizm nie bedzie tego spalac tylko magazynowac i przytyjesz. kapujesz teraz? a jak nie to walnij sobie ta głodówke i się przekonasz na sobie to może zmądrzejesz, ale to mało prawdopodobne nara 82kg 20 latko a wylot to bedziesz mieć w kiblu po 10 dniach ale sie zdziwisz pewnie madralo

Gość gość
10!!! dniowa głodówka to głupota i niebezpieczne, nie wiem kto głupszy ty czy lekarza. I jeszcze szukasz tu kogoś żeby w o wciągnąć. Sama sobie niszcz zdrowie.

Gość gość
No Ty to pewnie jesteś szczupła 40? Życzę Ci żebyś się spasła i żeby nic Ci nie pomagało. Pokory trochę :)

Gość gość
Byłam na 14 dniowej. Też robiłam badania i też wychodziłam z niej 2 tygodnie, schudłam 8 kg, nie mam efekty jojo. Jeśli się nie napychasz to sprawdź może sobie poziom tsh. Pozdrawiam :)

Gość gość
Masz dosyć poniżania, chcesz się podobac chłopakowi i swoją nadwagę masz zamiar w cudowny sposób zlikwidować 10-dniowa głodówką. :) genialnie niemozliwe i głupie

Gość gość
gość dziś No Ty to pewnie jesteś szczupła 40? Życzę Ci żebyś się spasła i żeby nic Ci nie pomagało. Pokory trochę usmiech.gif xx Jak widać twoje życzenia trafiły w ciebie 82kg osobo, spasłaś to się ty jako 20latka więc zacznij od siebie i pomyśl pokornie ile zeżarłas że tak ci waga przywaliła. A teraz pomyśl że życzenia wracają podwójnie, czyli do ilu dobijesz? :) pa kluseczko.

Gość gość
Może i przytyje Ale mogę schudnac. A Ty? Siła jesteś i suka pozostaniesz. Z tego się nie wyrasta. Pa szmaticzku na paticzku.

Gość gość
:D ...widzę że pelikany łykają pięknie moje prowokacje, podobnie jak kiedyś te z dziećmi...