Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chodzicie na te protesty pod Sądy

Polecane posty

Gość gość

ze świecami bo ja nie

Gość gość
Idz ,zarobisz 50 zl,a ze wstyd potem w lustro patrzeć, oj tam, oj tam, wodeczka pomoże zapomnieć.

Gość gość
Oczywiscie, ze chodzę. Idioto, kto ci uwierzy w te ograne 50 zl kto niby tym tysiacom milaby je dawac? Listy by zrobili dla setek tysiecy? Wiesz ilu ludzi protestowalo pod sądami w calej Polsce? Wymysl cos lepszego trollu, bo ci nie wyplaca twojej doli.

Gość gość
Placa wam Niemcy z panem Sorosem na czele. To NIC nowego.

Gość gość
Nie, aż tak mi się nie nudzi i jakoś nie odczuwam psychozy strachu że coś te sądy mi zaszkodzą. Chyba tylko ci co mają coś na sumieniu teraz tak panikują, histeryzują albo agresja reagują.

Gość gość
Haha no sa tez i tzw idealisci ktorzy pójdą w kazdym marszu byleby ladne sefi wyszlo, ze niby cos robie ważnego, tych mi szkoda bo nawet 50 zl nie dostali.. ... powiem wam lewaki co jest ważne , ważne jest to by zrobic porzadek ze skorumpowanymi sedziami...k....co to ma byc? U nas sedzia jest jak papiez i krol, dożywotnio, chore!

Gość gość
brokeninside87 dziś stara a głupia i poziom jak nowoczesna i po. USZANUJ pamięć czyjegoś zmarłego, bo jakby po twojej matce jechali to też byś durnie pierd***ła? Pewnie tak bo nie macie poczucia honoru i uszanowania zmarłych .

o, bo jakby po twojej matce jechali to też byś durnie pierd***ła? Pewnie tak bo nie macie poczucia honoru i uszanowania zmarłych . x nic podobnego. nie denerwuj się na noc,bo Ci żyłka pęknie:)