Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studia a mam 39 lat

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam 39 lat, pracuję w wolnym zawodzie, wykonuję zlecenia w domu. Mam z tego powodu sporo wolnego czasu i ustabilizowaną sytuację finansową. Postanowiłam więc wrócić na studia, bo zawsze chciałam skończyć dokładnie ten kierunek, ale nie mogłam z różnych powodów. To będą moje drugie studia, zrobione dla samorealizacji. Niestety są tylko studia dzienne. Pogodzę to bez problemu ze swoją pracę, to moje marzenie, ale czy się odnajdę? Niby równa ze mnie babka, ale mam pewne obawy. Fajnie jeśli odezwą się osoby w podobnej sytuacji, ale każdy komentarz mile widzany ;)

Gość gość
Nie masz sie czego obawiac. W innych krajach ludzie studiuja w kazdym wieku, rozpoczynaja druga kariere, zmieniaja zawod. Student kolo 40tki to normalna sprawa. I maja swietny wplyw na grupe bo wiedza dlaczego studiuja i czego chca. Na naszym wydziale najstarsza studentka byla po 60tce (bo miala ochote zrobic kolejny licencjat) i nikogo to nie dziwilo. Powodzenia.

Gość gość
Zawsze warto się kształcić i poznawać nowe rzeczy! Fajnego kierunku studiów poszukaj na http://study4u.eu/pl/