Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie Polaków?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja nie. Na nerwy mi działają, przebywam z nimi bo muszę.

Gość gość
Najpodlejsza narodowość/rasa ze wszystkich. Już na szczęście nie jestem Polakiem tylko dumnym Brytyjczykiem. Błąd naprawiony!

Gość gość
Do 19:07 Sa gorsi ludzie od Polakow,zalezy na kogo trafisz,niektorzy sa tez dobrymi,pomocnymi ludzmi.

Gość gość
Lubie choc czasami dzialaja na nerwy ale nie ma ludzi idealnych. Za to najlepiej rozmawia mi sie z Polakami przebywa w ich towarzystwie i najlepsze party sa z Polakami.

Gość gość
Jedynych polakow ktorychh nienawidze to tych ktorzy sa sprzedajni jak szmaty jak chocby ten tutaj powyzej co mysli ze jak wyrobil ssobie obywatelstwo angielskie to cos znaczy. Otoz mylisz sie sz....to Polakiem nie jestes a anglikiem tym bardziej jestes zwyczajnym ciulem bez kraju i narodowosci denna palo :)

Gość gość
Widzę emigracyjne osruchy z jukeja już przybyły :D

Gość gość
Osruchy dobrze prawisz gosciu

Gość gość
Już wolę być osruchem niż dawać doopki pisowi i utrzymywać Ukraińców :)

Gość gość
osruch emigracyjny utrzymuje ciapatych zyjących z socjalu.

Gość gość
Jakbys troche mial mozgu ty ciemnoto to zanim cos napiszesz pomyslabys . Debilu utrzymujesz i dajesz du...py kazdego i kazdemu ciapakowi ty sprzedajna sfermentowana rozwielitko.

Gość gość
Urodzić się Polakiem to wielkie nieszczęście, ale błąd już naprawiony. Jestem dumnym Brytyjczykiem!

Gość gość
Polacy to przebrzydły naród ale już niedługo zrobią z wami porządek, traficie to kryminału za nieobchodzenie rocznicy Smoleńska :D

Gość gość
Ale mi ciapaci nic nie zrobili a Upaowcy hm.. :) nie ma to jak utrzymywać swojego wroga :D

Gość gość
Sa 2 kategorie: dumni, pracowici i uczciwi Polacy, a takze drobne kretaczki-polaczki, co za 2 zlote by brata sprzedali. Jacy bedziemy, jak nas beda postrzegac... Zalezy od nas samych. Nigdy nie pluj na swoj Narod i Ojczyzne, gdziekolwiek bys nie byl i kimkolwiek bys nie byl. Stoje wysoko w hierarchi spolecznej, mieszkam za granica, ale zawsze bede kochac swoj nieidealny kraj. Nie kocha sie "za", lecz "pomimo czegos".

Gość gość
Za co ich tak kochasz? Za to, że wypędzili cię z twojego własnego domu? Bo tam gdzie jesteś to nie jest i nigdy nie będzie twój dom.

Gość gość
Hmm nie mam nic do Polakow ale na meza wybralam kogos o innej narodowosci( wyprzedzam pytanie nie ciapatego ja nie zyje w uk ;)) Polacy to jednak smutny wiecznie narzekajacy narod

Gość gość
Kto się urodził Polakiem,ten Polakiem pozostanie.

Gość gość
Pracuje w firmie w której zatrudnieni są Polacy i Ukraińcy , Ci drudzy są pięć razy bardziej kulturalni .

Gość gość
Polacy są niesympatyczni i aspołeczni. Nie pomagają innym, boją się zrobić cokolwiek dla innych, są wrogo nastawieni, trzymają na dystans wszystkich, ktorzy nie są ich rodziną czy bardzo bliskimi znajomymi. Dbaja tylko o swój interes i swojej rodziny, cieszą się z cudzego nieszczęścia, są nieprawdopodobnie zawistni i zazdrośni.

Gość gość
Mąż Włoch czy Francuz to marzenie każdej Polki. Polak wredny, opryskliwy gbur zamkniety w swoim świecie, odpychający i arogancki zakochany w sobie narcyz. Nieobliczalny, niekonsekwentny, nie dotrzymuje słowa.

Gość gość
Ostatnio w barze podsłuchałam rozmowę trzech typków , dwóch namawiało tego jednego żeby się w końcu ożenił. Ten wstał już pijany wyszedł i krzyczał że prędzej będzie jego ślub nad Nilem z aligatorem niż z Polką długo nie trwało sprzątła go policja .

Gość gość
Hej polaczki wy moje zapyziałe mordy alkoholików. w tym waszym narodzie jest tylko jedno dobre: żydowska krew którą macie w sobie od stuleci! Za to was kocham. Pozdrawiam z Tel Avivu! Moshe.

Gość gość
Up