Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do tramwaju wsiadła ładna dziewczyna jak nie z tego świata

Polecane posty

Gość gość

miała piękne blond włosy długie i ładnie ścięte,zgrabna,świecące leginsy, do tego bluzka biała i kurteczka krótka ze skórki twarz miała szalenie ładną, cera delikatna jak opłatek,oczy z ładnymi rzęsami,ładny makijaż.Charakterystyczne było to , że wyglądała seksownie ale z klasą i bardzo profesjonalnie, byc może masakryczne pieniądze ,kosmetyki.Polski jak chcą być seksowne to ubierają się bardzo kiczowato, jak ździra, takie ciuchy z bazaru i wulgarnie.Wszystkie tak samo wyglądają. A ona wyglądała nietuzinkowo, może to pieniądze .Nie wiem.Jak myślicie czy taki efekt można uzyskać tylko dzięki dużym pieniądzom ?

Gość gość
świecące leginsy to klasa? a w ogóle gdzie dzisiaj było tak zimno, żeby skórzana kurtkę zakładać?

Gość gość
W Łodzi cały dzień padało, dopiero po 18 się wypogodziło.A co nie wierzysz że ktoś taki istnieje ? Śmieszna jesteś

Gość gość
Pewnie autorka sama sobie kadzi i opisuje siebie jako ta piękna nieznajoma xd świecące legginsy to żadna klasa tylko kicz nad kiczami , legginsy to jak nosić rajstopy bez spódniczki

Gość gość
nie wiem czy to były leginsy,nie znam się i tak napisałem.Może to były spodnie .Były obcisłe ale nie wulgarne bo przysłonięte bluzeczką.Ale te baby są zazdrosne i tępe, za wszelką cenę byleby udowodnić że kogoś takiego nie ma .Jaka autorka chce opisać siebie ? Nie rozumiem

Gość gość
Ale Ty głupoty fandzolisz , o co niby ktoś ma być zazdrosny ? To ze się tobie podoba nie znaczy ze jest ładna , uroda to kwestia gustu , znałam dziewczynę która była uznawana za piękna nieskazitelna z cudowna cera , a mój brat powiedział ze ma mordę jak Down i byle Grażyna ze sklepu ma ładniejsza twarz

Gość gość
świecące legginsy - hahahhaahah tandeta

Gość gość
Efekt o którym piszesz można osiągnąć na dwa sposoby: jeden to pieniądze, drugi to małe pieniądze + dobry gust, wyczucie stylu, fantazja, umiejętność kreowania i pomysł na siebie do tego przemyślane zakupy