Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

RODZICE!

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego pozwalacie 14,15,16 latkom mieć partnerów życiowych...dlaczego pozwalcie na uprawianie seksu młodocianym? Co z was za rodzice?!!!

Gość gość
d**y wołowe a nie rodzice!!!

Gość gość
Mój Boże cóż to za wiek: 14, 15, 16 lat...to jeszcze dziecko!!!

Gość gość
Sorki a ile Wy mieliscie lat jak zaczelyscie(-liscie) spotykac sie z plcia przeciwna? Ja mialam pierwszego chlopaka wlasnie majac lat 15 ;) teraz mam 34 i mam nadzieje ze bede wyrozumiala dla swoich dzieci. Bo jak zabronic? Beda wymykac sie i spotykac na boku. Wiec lepiej wspierac swoje dzieci i uswiadamiac a nie tylko zabraniac.

Gość gość
Sorki, ja miałam 24 lata...jak mnie zaczęła obchodzić płeć przeciwna...wcześniej mi to nie było potrzebne i na dobre mi wyszło...

Gość gość
partnerów życiowych ?:D

Gość gość
22:18 A czy naprawdę pozwolilabyś współżyć 15-latce? Naprawdę, taka durna jesteś?

Gość gość
22;20 z czego rżysz? one tak traktują swoich chłopców jako dorażnych partnetów życiowych, nieważne na ile czasu...kopują się, prezerwatywy leżą gdzie popadnie...żygać się chce..

Gość gość
autorko , cyba nie rozumiesz różnicy w ciężarze gatunkowym słowa " partner życiowy " w odniesieniu do 14 latki :D

Gość gość
autorko , nie oglądaj tyle telewizji to obraz świata ci się polepszy :)

Gość gość
22:23 ja chyba też nie pojmuję...a masz tam gdzieś w otoczeniu takich "patrnerów:, co? ja mam takich sąsiadów: dziewczyna 16 lat, umalowana jak ladacznica, chłopiec siedzi u niej non stop, bez końca gdzieś razem łażą, rodzice cały dzień w pracy. I k****, kto mi powie, że to nie partnerstwo...???!!!

Gość gość
22:24 Ta wiedza nie pochodzi z telewizji!!!!

Gość gość
ale partnerstwo w czym ? że się młodzi spotykają , że spędzają każdą cwelę razem to oc w tym złego ?

Gość gość
nazywaj jak chcesz i odczep się a postaraj się zrozumieć problem...

Gość gość
A coz to za partnerzy zyciowi? Mlodzi sie lubie i tyle :D Bog kazal kochac blizniego jak siebie samego :D Ja mialam 3 latka latka jak zaczelam sie onanizowac, w wieku 13 lat stracilam cnote. W wieku 17 lat zostalam mama. Dzisiaj mam fajne dorosle dzieciaki. Nie narzekam ze czegos zaluje. Kazdy ma prawo przezyc swoje zycie po swojemu a nie wedle kogos.

Gość gość
22;37 jesteś jedynie przykładem dewiacji obyczajowych, to przykre, co piszesz... nie daj Boże, żeby ktoś cię zaczął naśladować. Odpowiesz za zgorszenie!

Gość gość
Ja jestem mamą 15 latki i z przerażeniem patrzę jak jej koleżanki obsciskuja się z chłopcami. Same spotykania się jak my kiedyś-spacer, kino, lody, cola to co innego, ale teraz dzieciaki idą dalej i to mnie przeraża. Znam się dobrze z jedną mamą kolegi z klasy córki, ostatnio byli nad morzem, oczywiście pojechała tam razem dziewczyna jej syna, rowiesnica. Mama na prawdę wydawała mi się normalna, ale nie mogę zrozumieć że jej to nie przeszkadza, że jej 15-letni syn uprawia seks z dziewczynką w tym samym wieku. Ona mówi, że jak już muszą to lepiej w domu, że chce mieć ich na oku...nie pojmuję, mam nadzieję, że moja jeszcze dlugo do tego nie dorosnie.

Gość gość
12:41 W pełni podzielam to, co napisałaś. Ja mam 12 - latkę. Widzę jak hormony buzują, widzę jej zauroczenia jakimiś starszymi chłopakami...Niestety ja jestem taką matką, że nawet kiedy będzie starsza ja jej zakażę obściskiwania się z chłopakami, wychowam ją w duchu innych wartości. Jakimiś drwinami nie mam zamiaru się przejmować...