Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość wwwww

Toksyczna matka

Polecane posty

Gość gość wwwww

Mam problem z moja rodzicielka. Ja i siostra pochodzimy z trudnej rodziny, pewnie wiecie co mam na mysli...Matka zawsze stawiala facetow I siebie na pierwszym miejscu, a nas dzieci traktowala jak zlo konieczne. Czesto zdarzaly sie klotnie, wyzwiska, czesto posuwala sie do rekoczynow jak bylysmy male, pozniej glownie obrazanie. Pozostalo nam to bardzo gleboko, ja boje sie krzykow Do dzis. Jakos sobie poradzilysmy i usamodzielnilysmy. Moja siostra jednak daje sie wmanewrowac w jej gierki, czesto dzwoni do siostry i zwierza sie z rozterek milosnych (ma 61 lat!!!). Ja z kolei jestem twardsza, i nie slucham tego co mowi, bo najczesciej chcialaby pieniedzy albo ponarzekac. Teraz jest sama, i widze ze chcialaby u nas zamieszkac na starosc, bo jednak kazdy boi sie byc sam. Ja jednak sobie tego po tym co przezylysmy. Ona czesto pisze do mojego chlopaka na fb glupoty, a jak sie poklocimy (ja do i chlopak) to ona potrafi napisac zeby on mnie za bardzo nie rozpieszczal. Nigdy nie okazala nam milosci ani ciepla, a teraz udaje kochajaca matke aby sie przypodobac i zapewnic sobie schronienie maw starosc. Jak to rozwiazac w miare bezbolesnie?

Gość gość
Masakra

Gość gość
I zostawic ja sama? Ona nie ma nikogo

Gość gość
@@@00:46 bazienkałatwo się kur/rwo j/ebana mówi... co miała zrobić jak była małą dziewczynką... uciec? do sierocińca pójść? myślisz że to kur/wa takie łatwe od tak odciąć się od stalkera?... idiotko nigdy nie byłaś w takiej sytuacji to stój p1zde, albo mów/pisz mądrze, kur/wa j/ebana myśli że jest mądra bo poradziła aby ucinać toksyczne relacje... tylko j/ebana kur/wa nie napisała jak, w jaki sposób... bo niewie? ...ale pier/rdolić potrafi, pozatym głupia p1zdo o jakim własnym życzeniu pierr/dolisz(?) ...matki się nie wybiera ćwoku...