Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwielbiam seks

Polecane posty

Gość gość

Uwielbiam kochać się z moim mężem. Ale od jakiegoś czasu chyba jego temperament wygasa. Jesteśmy młodzi mamy po 25 lat od 5lat jesteśmy razem. Zawsze mieliśmy ochotę na igraszki. Przed nim miałam tylko dwóch chłopaków i byłam niedoswiadczona w tych sprawach. A przy nim poznałam prawdziwa przyjemność jaka daje seks. Od dłuższego czasu zauważyłam że on już nie inicjuje zbliżen. Kiedy ja zaczynam to mnie zbuwa że jest zmęczony itp. Czy to możliwe że już mu się znudziło.? Czy seks 3,4razy w tyg to dużo?

Gość gość
Albo mu się znudziło Albo znudzilo mu się z TOBĄ Albo ma kochanke Albo mu libido spadło

Gość gość
3, 4 razy w tygodniu to dużo. Za duzo. Dla mnie 3...4 razy na rok to za dużo. Ale każdy ma inne potrzeby.

Gość gość
wymysl cos lepszego

Gość gość
Kochanki nie ma bo nie ma czasu haha. Ogólnie między nami ok. Jest miłość i w ogóle znudzić reż mu się nie znudziłam. Takie rzeczy się czuje. A mi się wydaje że libido mu spadło dlatego pytam czy tyle razy to dużo

Gość gość
To jest za często. Chłopak pracuje, chciałby poleżeć, poobijać się, obejrzeć coś w tv po harówce, myślisz ze chce mu się jeszcze wysiłkowac przy seksie? Tak CZĘSTYM seksie. Za duża częstotliwość. :p

Gość gość
Haha przystpopuje. Ale faceci uto dziwni są. Niby lubią seks i narzekają że kobiety ciągle maja wymówki, a jak im się trafi taka co też lubi to oni szukają wymowek :)

Gość gość
Ja też. Chociaż mój kochanek teraz wyjechał więc od jakichś 2 miesiecy nie ma seksu... Ale wróci w koncu ;)

Gość gość
Jak nie ma ochoty to nie ma. Takie jest życie

Gość gość
Seks to dodatek do miłości a nie jej cel , jeśli go nie kochasz nawet najlepszy seks nic nie naprawi