Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niestety jestem za biedna aby wejsc w zwiazek

Polecane posty

Gość gość

Pracuje na kasie w markecie i tyle... nie stac mnie na to aby byc z facetem w zwiazku a co dopiero zalozyc rodzine :(

Gość gość
P********ie. Na pełnym etacie na kasie zarabia sie ponad 2 koła. Bez wykształcenia. Ja mam dwa fakultety zrobione, 5 lat doświadczenia i zarabiam minimalną krajową, bo taki mamy klimat. I kto tu nie ma kasy?

Gość gość
masz rację wklad wlasny to przynajmniej 100 tysi

Gość gość
tzn ile?

Gość gość
mam podobnie zarabiam 1900 i faceci zostawiaja mnie gdy mowie gdzie pracuje mam 28lat

Gość gość
to pomyśl sobie, ze masz szczęście,że tak jest, bo czy chciałabys byc z kims kto ma takie podejscie do Ciebie, do człowieka? myslisz,że jakbys zarabiała np 5 tysiakow to czy nie miałabys wątpliwości na co ten dureń jeden z drugim leci? a tak masz wszystko jasne od początku, nie bój się są jeszcze porządni faceci, i trafi Ci się:)

Gość gość
bo te cwele patrzą na zarobki by baba ich potem utrzymywała:D gonić takie BRUDY!:D

Gość gość
mam podobnie zarabiam 1900 i faceci zostawiaja mnie gdy mowie gdzie pracuje mam 28lat xxxx a gdzie pracujesz ze cie zostawiają ? kurna w burdelu ? No bo nie napisalas ze dlatego zostawiaja ile zarabiasz...

Gość gość
dla mnie kobieta musi min. zarabiac ok 3 000 i miec wlasny samochod, dobrze jak ma doch/ mieszkanie, ale to niekoniecznie bo ja jeszcze nie mam

Gość takijeden666
Na kasę to patrzą baby a nie my, nie odwracajcie faktów... my patrzymy na wygląd

Gość gość
Dbaj o siebie,bądz szczupła to masz szanse znalezc nawet bogatego..mimo ze sama nie lece na bogatych wiem ze dla facetów bardziej liczy sie wygląd,oni chcą sie chwalić ładnymi dziewczynami i widze ze często te dziewczyby nie są ani bogate ani szczególnie inteligentne...kosmetyki fitness jakies sexy ciuchy mogą zrobic z Ciebie extra laske ,zobaczysz ze jeszcze bedziesz miała nie jednego adoratora

Gość gość
Chuje nie faceci. Na mnie za to żadna nie spojrzy bo pracuje jako magazynier. A kobiety wolą jak ich facet pracuje w garniturze.

Gość gość
:P

Gość gość
Ja pracuje w szkole i zarabiam póki co niewiele więcej. Mam rozumieć, że muszę się rozwiesc bo jestem za biedna?

Gość gość
a ile masz lat

Gość gość
:P

Gość gość
W moim małym miescie rozwódka kilka lat szukała faceta i znalazła, jest ładna, zadbana, ale- po zawodówce- jak coś pisze-bledy w co 2 wyrazie, o niczym przócz kuchni nie ma pojęcia, jedna z córek złapała meża na dziecko- ukończona zawodówka - zledwoscią- czeladnicze egzaminay zawodowe nie zdane. Rodzina tego męza nie chce miec z nimi nic wspólnego. Ta córka w czasie swojego 6 letniego małżenstwa moze 1 tydzień pracowała. Niedawno wyprowadzili sie do Niemiec. dziecko chodzi do niemieckiej szkoły, a mausia siedzi na zasiłku- nie uczy sie niemieckiego bo nie chce. Zieciu pracuje po 10 godzin , 6 dni w tygodniu. Druga córcia idzie w ślady starszej siostry. za tomamusia znala tutaj gacha, który sie z nia zareczył, ale czeka aż młodsza córcia sie wyprowadzi do meża. mamusia córeczek wyjezdża za granice do pracy co kilka tygodni i do tego jest dilerka białego proszku i innych dragow- dojrzałych pań o dilowanie nikt nie podejrzewa...MOŻNA ZAROBIĆ I SIE NIE NAROBIĆ - MOZNA...

Gość gość
a ja jestem za bogata i zawsze mysle ze leca na moj majatek i niestety to prawda, zaczne udawac biedną by sprawdzac kandydata!!!!!!!!!! cholera!!!!

Gość gość
Autorka jesli miarą wartosci człowieka jest jego stan materialny to ciesz się ,że nie jestes z takimi dupkami, bo wyobraz sobie tracisz pracę i co wtedy z Tobą, ze związkiem?hmmm

Gość gość
To ja z 17 :02 Mam 32 lata, zmieniłam pracę i robię to o czym zawsze marzyłam. A poza tym to mój wyuczony zawód. Jestem historykiem i polonistą☺️

Gość gość
X

Gość gość
X☺️

Gość gość
X

Gość gość
X

Gość gość
Faceci w Polsce też bardzo mocno lecą na pieniądze , niektórzy dużo bardziej od kobiet , znam takich co się tylko dla majątku dziewczyny ocenili, lubią być na cudzym utrzymaniu , nie mówiąc ze nawet szkoda im kasy żeby kobieta zaszła w ciążę i urodziła , czasy kiedy Polacy byli staromodnymi gentelmenami już minęły , teraz tylko kasa a najlepiej to pasozytowanie na kobiecie

Gość gość
A skoro kobieta ma zarabiać i mieć własne auto to facet ma być modelem z okładki 190 , wymagania za wymagania

Gość gość
I nie mydlcie oczu ze to kobiety sa materialistkami bo się za dużo w życiu meskich pasożytów naogladalam , znam co najmniej kilku dzisieciu , choćby nawet mój 28 letni sąsiad na utrzymaniu dziewczyny , albo koleś który ożenił się ze starą Norweżka dla pieniędzy , w Polsce jest coraz więcej facetów bez krzty honoru

Gość gość
to klamstwa i propaganda kobiet. Mezczyzni sa dobrzy i honorowi to kobiety sie popsuly.

Gość gość
Nie rozmieszaj mnie bo pekne , znam kilku kolesi na utrzymaniu kobiet i tylko 2 dziewczyny na utrzymaniu faceta , mój brat sam powiedział ze biednej nie chce i ma mieć swoje auto a najlepiej jak kupi dla nich mieszkanie , Polacy to byli honorowi 20 lat temu

Gość gość
haha ale smiech to kobiety sie popsuly chca ksieciow puszczaja sie z nieznajomymi, wszedzie seks rozpusta jak ide ulica to slysze ze to kobiety przeklinaja. Nawet pewna starsza pani prof. powiedziala ze kobiety sa gorsze niz chlopcy