Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego fajni faceci wybierają nie pasujące do nich kobiety?

Polecane posty

Gość gość
Miesięczny urlop żeby mogli zajść za pierwszym.

Gość gość
Tamtego dziecka nie planowali, ale je chcieli. A to planują :) Miesiąc urlopu-dwa tygodnie po to, żeby się wyszaleć, a dwa po to, żeby rozpocząć intensywne starania o potomstwo :) Racja, ona będzie mamą. A on tatą. Tak to działa, wiesz? Ona sobie sama dziecka nie zrobi.

Gość gość
Boli mnie to, że będzie nosić jego dziecko, będzie czuła jego ruchy. To będzie jego dziecko.

Gość gość
Racja, to będzie jego dziecko, bo ją kocha. I pokocha to dziecko. To jeszcze bardziej scementuje ich związek.

Gość gość
Swoją drogą nie sądziłam, że on potrafi sie tak zachować i wziąć odpowiedzialność za swój czyn. Mimo, ze nie planowali dziecka.

Gość gość
Bo kocha ją

Gość gość
Dokładnie. Kochał ją i chciał, by dziecko miało jego nazwisko. Co w tym niezwykłego, skoro są w szczęśliwym związku?

Gość gość
Nie sądziłam, że tak się zachował. Myślałam, że to typ wariata, który ucieka od ważnych tamtow. Ponoć kiedy poroniła byl nie do zniesienia - rzucil papierami przygotowanymi przez sekretarke. Był obrażony na cały świat. A ponoć faceci nie czują się ojcami puki nie zobaczą dziecka.

Gość gość
To nie faceci wybierają,tylko kobiety wybierają .Ja to sobie mogę najwyżej pomarzyć,ale na 100 ofert tylko jedna zaakceptuje.Tak to działa. Facet ma g.. no do gadania w tej sprawie.I na koniec wychodzi że do siebie nie pasują,ale ona go chciała i tyle .To nie faceci wybierają,tylko kobiety wybierają .Ja to sobie mogę najwyżej pomarzyć,ale na 100 ofert tylko jedna zaakceptuje.Tak to działa. Facet ma g.. no do gadania w tej sprawie.I na koniec wychodzi że do siebie nie pasują,ale ona go chciała i tyle .To nie faceci wybierają,tylko kobiety wybierają .Ja to sobie mogę najwyżej pomarzyć,ale na 100 ofert tylko jedna zaakceptuje.Tak to działa. Facet ma g.. no do gadania w tej sprawie.I na koniec wychodzi że do siebie nie pasują,ale ona go chciała i tyle .To nie faceci wybierają,tylko kobiety wybierają .Ja to sobie mogę najwyżej pomarzyć,ale na 100 ofert tylko jedna zaakceptuje.Tak to działa. Facet ma g.. no do gadania w tej sprawie.I na koniec wychodzi że do siebie nie pasują,ale ona go chciała i tyle .To nie faceci wybierają,tylko kobiety wybierają .Ja to sobie mogę najwyżej pomarzyć,ale na 100 ofert tylko jedna zaakceptuje.Tak to działa. Facet ma g.. no do gadania w tej sprawie.I na koniec wychodzi że do siebie nie pasują,ale ona go chciała i tyle

Gość gość
Zachował się tak bo kochał i kocha.

Gość gość
Nic nie zmienisz, odejdź, wyjedź na wakacje i ciesz się życiem.

Gość gość
Autorko, ale pier/do/isz. Nie odpisuje tej prowokatorce. Tu pisze, że żona szefa poroniła i takie bzdety, a we wcześniejszych tematach, że mają roczne dziecko.