Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

też macie wrażenie że na tym forum siedzi patologia?słownictwo masakra

Polecane posty

Gość gość

ktoś o coś pyta tak normalnie, a ktoś mu od krów i k...u...rew wyjezdza

Gość gość
Wal się na ryja, tępa dzido.

Gość gość
Czemu patologia? Toż to wyborcy miłościwie nam panujących. Nie słyszysz jaka w sejmie kulturka panuje? Zamknijcie mordy, won mi stąd, zjeżdzaj gówniarzu.

Gość gość
17:48 wolę dosadne słownictwo, niż kradzieże w białych rekawiczkach i oficjalne uśmiechy i "ą", "ę" a za plecami wiadomo co. Ci co teraz wyszli na ulicę to dzieci ubeków i innych złodziei więc nie żal mi.

Gość gość
"Ci co teraz wyszli na ulicę to dzieci ubeków i innych złodziei więc nie żal mi. " Jesteś przesiąknięty jadem i propagandą. Mi akurat Ciebie żal, bo Ty się nie zorientujesz dlaczego dostajesz po kieszeni, będziesz wciąż łykał jakieś urojenia o dzieciach UBeków a oni będą robili interes na Twojej gołej d***e. PS. Komuchami to są Kaczyński, Pawłowicz, Macierewicz, Szyszko u reszta.

Gość gość
mnie strasznie wkurza, że pod kazdym prawie tematem ktos pisze że to prowo i dziwi mnie co komu daje anonimowe obrażanie, szkoda czasu na takie coś...ktos musi miec strasznie smutne zycie siedzac na kafe tylko po to by drugiego wkurzyć

Gość gość
Zgadzam sie z autorka. Wkurza to bardzo

Gość gość
18:03 - no to masz zmianę - chamstwo, prostactwo i JAWNY skok na państwowa kasę. Nawet z konkursów zrezygnowali do rad nadzorczych i na urzędnicze stołki. Wyłacz TVPis i włacz samodzielne myślenie. A jak sie nie podoba demokracja, to wypad na Białoruś.