Astra211 0 Napisano Lipiec 22, 2017 Witam,biore Yasmin od paru lat. W 3 tygodniu wzielam 17 tabletke (liczac od calego blistra), w 3 tygodniu to 4 tabletka o godz 11.(15 lipca).16 Lipca nie wzielam tabletki (5 tabltke z 3 tygodnia i 18 z calego blistra).17 Lipca wzielam brakujaca tabletke o 5 rano i kolejna wzielam juz o stalej godzinie.Nie robilam przerwy miedzy blistrami,odrazu rozpoczelam nowe opakowanie.Czy jestem chroniona czy powinnam sie zabezpieczac? I czy po kolejnym odstawieniu bede chroniona 100 % .Dziekuje Ania 1 raz zdarzylo mi sie tak zapomniec.czy dobrze zrobilam ,ze nie robilam przerwy?Ochrona jest czy powinnam sie wstrzymac ze stosunkiem i przez ile dni? dziekuje za porade, Ania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cleo1976 Napisano Lipiec 22, 2017 Tak, myślę, że dobrze zrobiłaś, rezygnując dla pewności z przerwy.Ale ja bym po każdej pominiętej tabletce stosowała jeszcze dodatkowo prezerwatywę przez 7 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Manikat Napisano Sierpień 14, 2017 Mam nadzieję, że wszystko ok :) A na przyszłość polecam Ci aplikację różowe lusterko https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.mobiem.android.rozowe_lusterko&hl=pl ja używam jej od jakiegoś czasu nie zdarzyło mi się, żebym zapomniała o tabletce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gracell Napisano Wrzesień 23, 2017 Też sobie zainstalowałam tą aplikację Różowe Lusterko po tym jak kilkukrotnie zapomniałam tabletkę i miałam ogromny stres że zajdę w ciążę, wolałam sobie tego oszczędzić i zainstalować aplikację niż się tak stresować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach