Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jazda konna

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego w Polsce ogólnie jest wszystko drogie i jazda konna??? Byłam np w Holandii i ceny w stosunku do zarobków są dobre a jazda konna dawno przestała być tam dla elity.. I to mnie zastanawia... Druga sprawa to to że jak nie jestem osobą bogata warto wrócić do tego sportu? Kiedyś jeździłam ale po tym ile razy i jak wiele musiałam plakac bo moi rodzice nie mieli kasy (raz w tygodniu żeby jechać na konie było ciężko) zrezygnowalam i pogodziłam się z tym. Od zawsze ten sport to taki mój numer jeden. No i wiecie... Jak patrzę na koleżanki które to wszystko miały od rodziców to mi przykro... Teraz ja sama mogę już pracować i chce do tego wrócić... A dwa to to że moim marzeniem jest by zajsc w życiu daleko, po to by móc swobodnie bez ograniczeń jeździć... Itd. Czy w Polsce dzięki nauce można zajść daleko? Mam plan wyuczyc się i wyjechać z kraju bądź zostać... Właśnie do kraju gdzie ceny są adekwatne do zarobków.

Gość kamnow684
Moim zdaniem warto wrócić! Jazda konna to świetny sport, nie rezygnuj z niego mimo przeciwności. Mozesz poszukać tańszych akcesoriów w internecie, sklepy online mają bardzo konkurencyjne ceny, jak np. tu: http://cp.kolobrzeg.pl/pierwsza-lekcja-jazdy-konnej/ A co do kosztów, no to niestety, Polska jeśli chodzi o zarobki jest tragicznym krajem... Nic dziwnego, że ludzie wyjeżdżają, sama tylko czekam, aż będę mogła stąd uciec.

Gość gość
Jazda konna jest za darmo 20cm i ogien

Gość gość
chcesz pojezdzic na moim koniu ?

Gość gość
jazda na moim koniu jest przyjemna

Gość gość
i to za darmo