Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Straciłam nadzieje. Nie bede mieć dziecka.

Polecane posty

Gość gość
23:14 - demagogia pierwszej ligi :D Miałoby sens co pleciesz o ile przyjać, że jesteś chora, bredzisz takie farmazony, a kogoś to irytuje, bo uważa, że to jakieś fanaberie i okazuje ci pogardę. Ale ty podobno zdrowa jesteś ?

Gość gość
Tu autorka Znajomi, sasiedzi, ludzie z pracy i rodzina ze strony męża nie wiedza co tak naprawde mi jest. Męża poznałam jak choroba była uśpiona lekami. Ale na przykład po roku znajomosci z moim mężem kazałam mu rece myć. I przywyknał do tego. Prace zmieniałam chyba z 15 razy. Teraz mam prace od 4 miesiecy i cieżko jest. Od kilku dni mam nawrót ale od wczoraj jest bardzo źle. Jutro rano wracam do leków.

Gość gość
22:51 Szkoda że na fiuta i zlanie sie do środka nie macie "nerwicy natręctw". W tym nagle wszystkie zdrowe

Gość gość
23:29 - zlewa to sie w ciebie twoj alfons, tępa qrewko

Gość gość to prowokatorka
Tez widze kolejny temat tej osoby. Zmienia tylko detale. Wyglada jakby pisala jakas prace albo badala stosunek ludzi do macierzynstwa kobiet chorych psychicznie.

Gość gość
23:35 Uhuhu Ktoś sie zdenerwował. A taką agorafobie niby miała wielce bidula. Ale ruja widocznie była silniejsza od agorafobii i wylazła na dwór :D To sie nazywa potęga wścieku macicy

Gość gość
Tu autorka Nic nie badam To jakas głupia pomyłka

Gość gość
To żadna pomyłka. Juz druga osoba Cie rozpoznała. Dobrze pisze, tylko detale zmieniasz.

Gość gość
23:43 - nikt sie nie zdenerwował tylko stwierdził fakty, prostaczko ze słownictwem rodem p****la. Zlewają to się w ciebie wszystkie osiedlowe kundle.

Gość gość
3 dni pod prysznicem ? Kilka godzin w jednym miejscu i ty marzysz o dziecku ? Bedziesz nieodpowiedzialna jesli zdecydujesz sie na dziecko.

Gość gość
autorko o czym myslalas jak stalas trzy dni pod prysznicem .albo o czym myslisz wtedy jak stoisz kilka godz bez ruchu? ....jakas przyczyna musi byc , a czy na czas starania nie daloby sie zmniejszyc dawki leku ?

Gość gość
Nie piszcie do autorki, ona wyraźnie pisze ze lubi to ze jest chora, wiec nie chce zmieniac swojej sytuacji.jedni biczuja sie pod sejmem inni na forum internetowym.ot i mamy społeczeństwo cierpietnikow z wyboru. Coz slabe jednostki......

Gość gość
chciaialam tylko wiedziec sie co dzieje sie w glowie osoby z zaburzenaimi,skoro ona wie ze ma problem wie ze stoi bez ruchu to co sprawia ze stoi bez ruchu i o czym wtedy mysli albo jak kaze myc rece mezowi 500 razy dziennioe to dlaczego ? autorko nie wiem czy wiesz ale czeste mycie rak jest szkodliwe ....

Gość gość
Starania ? Nie widzisz ile ona tutaj prowokacji pisze. Jej nawet leki nie pomagaja. Nic jej nie pomoze. Zal takich uposledzonych ludzi. Ciekawe z czego ona zyje. Ciekawe gdzie pracuje czy pobiera swiadczenia z mopsu czy innych instytucji.

Gość gość
00:20 Ojejej jaka agresywna. Weź może leki bo chyba znowu są potrzebne. Biedactwo. No i też pełna kulturka z twojej strony już od pierwszego wpisu. Takie to niewiniątko z klasą. Troche ślepe, przydałyby się jeszcze okulary, ale co tam.

Gość gość
Ciekawe ile z was tutaj ma cos z deklem ? I ciekawe ile osob ze skrzywionym deklem nas otacza...

Gość gość
Chora jest na pewno ta qrwa co tu wpadla z tym tekstem o zlewaniu i wścieku macicy.

Gość gość
07:36 - cały czas jak tak stoi to myśli o tym jak cie zatłuc gołymi rękami umytymi pięć tysięcy razy, głupia tzipo.

Gość gość
dlaczego glupia ci... po ? chcialam tylko wiedziec jak mysli osoba chora psychicznie ,czy to cos zlego

Gość gość
Tu autorka 3 dni pod prysznicem myslalam tylko o tym by być czysta, by zmyć z siebie brud, bakterie.... Nie miałam poczucia czasu, zawiesiłam się na myśli by być czysta. Szorowałam się szorstką gąbką po całym ciele . Wstyd się przyznać ale np pumeksem zdarłam swoje miejsca intymne oraz tyłek, odkażałam się wodą po goleniu męża (spirytus) ... Bolało strasznie a ja myslałam że jak boli to znaczy że jestem czystsza, że działa moje metoda. Przez te 3 dni byłam zajęta tego typu zabiegami.

Gość gość
powinnas czasem odstawiac leki tak jak obecnie to zrobilas i wspomagac witaminami glownie B ......nie jestes jakas waryjatka tylko masz tam te swoje natrectwa,dzieki za odpowiedz ciekawilo mnie o czym czlowiek mysli w takim momencie.....ja byl okres ze nie moglam stac w kolejce np do kasy ,czasami zostawialam zakupy i jechalam do domu .....niezly swir ,