Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogromne problemy z wagą, problemy zdrowotne, pomocy!

Polecane posty

Gość gość
No, to co Ci poradzić jak wg Ciebie większość rzeczy jest niesmaczna?

Gość gość
To nie jest kwestia diety!!! Nagła utrata wagi o 10 procent to zły objaw, zwłaszcza przy złej morfologii. Idź do dobrego lekarza.

Gość gość
Autorko, nie wiem, czy z krwi też się nie robi. A tak nawiasem jakie to ma znaczenie?

Gość gość
Od takiego jedzenia się tyje, a nie chudnie. Wbrew pozorom przyjmujesz dużo kalorii. Utrata wagi, brak apetytu, zła morfologia...A twoje podejście na poziomie gimnazjalisty.

Gość gość
duzy kubek owsianki na mleku rano i vit B12,po kilku dniach odczujesz poprawe

Gość gość
Do tej od latte dwa razy dziennie Nie wiem w jakim jesteś wieku może pijesz kawe od niedawna i jeszcze nie odczuwasz skutków ubocznych a to jedynie kwestia czasu, oczywiście nie posądzisz o nie kawy no bo jakze, kawa zła ?, mam sobie wszystkiego odmawiać, wszystko z umiarem dla ludzi. Otóż nie wszystko.

Gość gość
akurat kawę zalecił mi bardzo dobry kardiolog. nie można u mnie stosować leków regulujących ciśnienie, bo przyjmuje inne leki i tych na podniesienie nie mogę brać. także domorosly lekarzu nie stawiaj diagnox jeśli się nie znasz. nie mam za to dobrego lekarza rodzinnego i dlatego pytam tu. nie mam ochoty na większość rzeczy ale może mi ktoś tu podpowie jak to zmienić

Gość gość
Jadasz 1700kcal dziennie i to ma być dużo Twoim zdaniem? Ja mam umiarkowany tryb życia, nie uprawiam czynnie i regularnie sportu, mam 39 lat jakieś 52kg przy 170cm wzrostu i u mnie absolutnym minimum by zachować tzw. funkcje życiowe jest 1900kcal na dobę choćbym leżała od rana do nocy i nic nie robiła - tyle muszę jeść (wtedy na pewno też nie przytyję) więc nie opowiadaj bajek, że te 1700kcal to nie wiadomo jak dużo :O

Gość gość
Autorko, zachowuje sie trochę jak dziecko, które nie je, bo nie lubi. Wyrzuć z diety wszelkie bezwartościowe jedzenie, którym zapychasz sobie żołądek a nic cie to nie daje. Nawet jak nie masz ochoty na jedzenie, to jedz niewielkie porcje. Wiem, że trudno w siebie wmuszać, ale czasami trzeba. Zamiast wypić kawę na śniadanie zjedz np. owsiankę czy naleśniki. Potem wypij kawę. Kalorii nie ma sensu liczyć, bo nie wiesz, jakie jest twoje zapotrzebowanie. Jeżeli chcesz przytyc, to musisz jeść więcej białka. Pomyśl też nad ziołami lub lekami typu apetizer. Może pomoże Co do kawy, to ostatnio już nie mówi się o jej szkodliwości. Choc faktem jest, że wypłukuje niektóre minerały. Jedząc arbuzy i pijąc duzo kawy, prosi się o kłopoty.

Gość gość
Tez dzis nic nie jadlam. Tez nic mi nie smakuje. Waga leci w dol. Zyje tez kawami.