Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest tu ktoś kto nie lubi pisu?

Polecane posty

Gość gość

Bo mam wrażenie, że same pisiory tu

Gość gość
Nie.

Gość gość
Ja nie lubie. Nie znoszę tez klechow. Niestety widzę, ze nic sie u nas nie zmieni - wymrą stare dewoty, na ich miejsca przyjdą nowe. Suchocka podpisała ten j****y konkordat i tak mamy państwo kościelne. Kaczyński w zagranicznych mediach jest uważany za osobę psychicznie chora. W następnych wyobrach znowu pójdą głosować staruchy zachwycone katopisem i patole od 500 plus.

Gość gość
wy głupcy wspieracie tych zdrajców:Jak ustalił portal Nie\za\lez\na..pl - zarejestrowana w Warszawie fundacja Akcja Demokracja rozsyła wiadomości z prośbą o wpłaty. Zebrane środki mają być przeznaczone m.in na "świece dla protestujących, zabezpieczenie demonstracji, wynajem sprzętu nagłaśniającego, kampanie w Internecie lub w przestrzeni publicznej, koszty przewozu setek ludzi". Kto sponsoruje Akcję Demokrację? Fundacja, którą nadzoruje były niemiecki wiceminister finansów, do 2016 r. zastępca szefa Deutsche Banku.

Gość gość
Ja nienawidze

Gość gość
ja nienawidze po, nowosmiesznej i kodu

Gość gość
Słychać wycie? ZNAKOMICIE!!!!! Brawo PIS!!! Alleluja i do przodu wyczyścić te stajnie Augiasza ze złodziei i sprzedajnych sędziów na telefon.

Gość gość
ja kocham PIS ,a nie lubię Watykanu

Dokładnie PiS jest najlepsze z tego całego motlochu po albo kod ....

Gość gość
Ja nie znosze. Mieszkam nie w pl ale mi strasznie wstyd za Polske teraz. PierwsZy raz w zyciu tak sie czuje!

Gość gość
a ja pierwszy raz czuję się dumna :-) że tu jestem ,poza tym z zagranicy płynie sporo filmików młodych nie Polaków którzy nas podziwiają za siłę i nie uleganie narzuconym unijnym i nie tylko unijnym dyrektywom które mają na celu zniewalanie społeczeństw

Gość gość
a ty 23.10 masz przepalony styki w główce bo g****o ogarniasz z tego co się dzieje na świecie,dla mnie możesz wejść pod ziemie i nie wystawiać kupra zidiociałego ,z tego wstydu

Gość gość
w przepowiedniach było że Niemcy za wredotę będą nikim a Polska stanie się potęgą europejską ,widzimy dziś początek świeżego powietrza walki o prawdę uczciwość sprawiedliwość siłę niezależność ,zniszczyć zło i budować ,Polacy potrafią walczyć ze złem,prawdziwi

Gość gość
tym od PO nowoczesnej i kodu już dziękujemy