Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobiety są do tego zdolne

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Osoba o której piszesz jest żonaty? Stopa koleżeństwa Ciebie męczy?

Gość gość
gość dziś nie rozumiem tej wypowiedzi.

Gość gość
gość dziś ja nie wiem co ona do mnie czuje.

Gość gość
Czy to Ty mężczyzno na K?

Gość gość
22:13 chodzi o to że tylko wydaje ci się że nie chcesz jej skrzywdzić ale twoje wypowiedzi wskazują na to że "podnieca cię" jej cierpienie i chciałbyś mieć pewność że ona cierpi. Może i z ciebie romantyk ale taki który gustuje w sado maso być może nie tym fizycznym a emocjonalnym. I to ty jesteś tym zadającym ból.

Gość gość
gość dziś Nazwisko czy imię?

Gość gość
Nie chcę być złośliwa chłopczyku ale już tu gdzieś czytałam to: "Była taka sytuacja że niby w żartach złapała mnie za barki mocno ściskając, mówiąc ale mnie dzisiaj wkurzyłeś. " I z tego co pamiętam pisał to gościu o swojej szefowej na którą leciał :P. Więc coś tutaj mi nie pasuje...

Gość gość
22.11 tak. Męczy, trwa bardzo dlugo .

Gość gość
to nie ja pisałem

Gość gość
22:22 co nie ty pisałeś?

Gość gość
gość dziś Dlaczego nie możesz się od tego uwolnić i dlaczego żonaty zwrócił Twoją uwage?

Gość gość
22:24 to nie do mnie pytanie ale też jestem w takiej sytuacji więc odpowiem. W moim przypadku było tak że w ogóle nie zwróciłam na niego uwagi sama z siebie, to się "samo stało" tzn. jak to ludzie nazywają miłość od pierwszego wejrzenia czy inne pioruny sycylijskie. Więc pewnie gdyby to uczucie nie "spadło" na mnie to bym nawet na niego nie zwróciła uwagi bo szczerze on nie jest w moim typie. Zostałam tak jakby "przymuszona" do tego uczucia i dalej jestem "przymuszana", wystarczy że go przypadkiem spotkam albo przyśni mi się i od razu ze mną gorzej. Także gdybym wiedziała że to uczucie na mnie spadnie i że będę tak cierpieć to zapobiegłabym poznaniu go.

Gość gość
gość dziś jak sobie z tym radzisz? czy on podgrzewa tą znajomość?

Gość gość
22.24 Dlaczego nie możesz się od tego uwolnić i dlaczego żonaty zwrócił Twoją uwage? Dlaczego zwrócił moja uwagę ? Ma to Coś. Jest.. atrakcyjny, inteligentny. Wspólne zainteresowania, mogłabym wymieniać. To tylko zapoczątkowało ta znajomość. Oczywiście nie zabrakło ogromnej chemii ...z czasem zrozumiałam że to nie tylko pożądanie Dlatego nie mogę się uwolnić . Ale żyje z tym. Nie można mieć wszystkiego prawda ? :)

Gość gość
22:34 fatalnie sobie z tym radzę, mam depresję trochę z powodu tego uczucia ale głównie z innych powodów, jest mi ciężko. On nie podgrzewa tej znajomości, już. Ale robił to, uwodził mnie, być może bawił się mną, nie był do końca w porządku względem mnie.

Gość gość
pamietaj psie: no me importa que no tengo

Gość gość
gość dziś widzisz, a ja nie chce pozwolic sobie na taką nieuczciwość

Gość gość
gość dziś Imię. Imię na K?

Gość gość
22:40 pewnie już dawno się tej nieuczciwości dopuściłeś tylko sobie nie zdajesz z tego sprawy. Wystarczy że ją zaczepiałeś i flirtowałeś z nią.

Gość gość
Mogłabym być tą kobietą, jestem w podobnej sytuacji, tyle że nie wiem czy on ma żonę. On przystojny, inteligentny, bogaty, musi mieć, choć z jego zachowania można by wywnioskować co innego. Faceci... :o

Gość gość
22:49 Dokładnie faceci... Podrywają i bawią się uczuciami kobiet a gdy już uwiodą kobietę to nagle oni nie chcą dopuszczać się nieuczciwości :O.

Gość gość
Jesteś na K czy nie?!

Gość gość
Możesz napisać co dokładnie ona robiła w twoim kierunku że wydaje ci się iż ona chce mieć z tobą romans? Może tylko sobie wmawiasz a ona jest tylko miła i pewnie spojrzałaby na ciebie jak na idiotę gdyby wiedziała co sądzisz o jej zachowaniu?

Gość gość
gość dziś pisałem na poprzedniej stronie

Gość gość
nie jestem na K...

Gość gość
Baby to totalne zło . Nawet potrafią zamordować byleby tylko dopiąć swojego celu . Kooooooorwy weneckie pisdokleszcze frajerskie . D**y *****************************************************************************************************************************************************************ane

Gość gość
trochę zbyt mocne

Gość gość
Trudno jest to przełamać