Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mówcie co chcecie, ale faceci mysla jednak PRZEDE WSZYSTKIM o seksie.

Polecane posty

Gość gość

Skad takie stwierdzenie? Całkiem niedawne obserwacje i doswiadczenia: jestem szczesliwa mezatka, co jakis czas odzywaja sie do mnie eks / koledzy z dawnych lat np szkolnych / z wyjazdów itd, gdy dowiaduja sie, ze jestem w stałym zwiazku i co wiecej NIE MAM ZAMIARU isc na bok, nagle szybko przestaja sie kontaktowac z własnej inicjatywy interesowac sie itd (a wczesniej niby wielce chcieli 'odnowic kontakty' :)) Własny ukochany maz - jak zwyczajnie chce mu sie p******** to nagle staje sie przemiły i do rany przyłóz, ma ochote na wszystko i nic mu nie przeszkadza. Na drugi dzien juz taki cudowny nie jest :) I powiedzcie mi, ze jest inaczej? Sorry, ale to jednak nie mit, ale fakt - niestety faceci na pierwszym miejscu stawiaja seks!!! Straszne to w sumie :o

Gość gość
tak było jest i będzie, a mądre kobiety też dbają o siebie, a nie tylko rodzą dzieci i zapieprzają w domu

Gość gość
U mnie to samo. Jak mąż zaczyna się łasić, przymilać i niby interesować moimi sprawami, to znaczy, że mu się chce seksu. Potem idzie spać i przez parę dni znowu ma na mnie wywalone. Nawet nie udaje, że mnie słucha.

Gość gość
O, swietnie to ujełas :o Kurde, tych chlopów to trzeba zniszczyc!

Gość gość
Chciałabym takiego faceta, moj ma bardzo rzadko ochotę. Przeszkadza mi to, czuje sie niedowartosciowana a gdy on cos chce to nie potrafi byc szalenie namietny. Wszystko ja musze :(

Gość gość
Cos obrodzilo na kafe od doktorow i profesorow z seksuologii,hahaha.

Gość gość
uppp

Gość gość
A wy chcecie seks " za coś "

Gość gość
Nie chcę seksu za coś, ale nie chcę też być tylko worem na spermę. Chciałabym, żeby mąż był dla mnie miły i mnie zauważał bez powodu, a nie, że jak mu się chce ****ać, to się przymila, a jak akurat nie ma ochoty, to wsadza łeb w komputer i mogłabym nie istnieć.

Gość gość
Wielu tak myśli, ale nie wszyscy. Z tego co zauważyłam to szczególnie młodzi i niedojrzali świrują, z biegiem lat i nabieraniem doświadczenia faceci dojrzewają i inaczej podchodzą do związków. Ja przy moim nigdy nie czułam się traktowana przedmiotowo - jest miły, interesuje się mną, sprząta w domu. Obojętnie czy seks jest czy nie. W domu został nauczony, że kobietę trzeba szanować. Oboje wolimy żyć cały czas fajnie i miło niż kombinować i kalkulować "kiedy się to opłaca".

Gość gość
U mnie 35 lat i to samo podejscie co u autorki ale za to baardzo duzo pomaga mi w domu w obowiazkach :)