Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najseksowniejszy kobiecy znak zodiaku

Polecane posty

Gość gość

Jaki to? I dlaczego?

Gość gość
Podobno najseksowniejsze są skorpionice, najładniejsze i najbardziej kobiece wagi. A dlaczego pytasz?

Gość gość
Moim zdaniem panna. Mówię z własnych doświadczeń. Najbardziej kobiecy znak i świetne na partnerke.

Gość gość ON
Zgadzam się, skorpionice zrobią w seksie wszystko i niczego się nie brzydzą.

Gość gość
zalezy co kto lubi, kazdy znak bedzie seksowny dla innych upodoban. panny tez sie nie brzydza a wynika to z tego ze jak kogos kochaja to wszystko dla nich jest piekne w tej osobie i zrobia wszystko by sprawic przyjemnosc ukochanemu.

Gość gość
Skorpionice.

Gość gość
Tak wieść niesie i nauka że skorpiony, bo na to ma wpływ gwiazd i planet

Gość gość ON
Obciagać to one może potrafią, ale napisać coś prawidłowo to już nie bardzo. Wolę mniej doświadczoną, ale mądrzejszą.

Gość gość
Tak wieść niesie i nauka że skorpiony, bo na to ma wpływ gwiazd i planet x Co za idiotka to pisała?

Gość gość
Tak wieść niesie i nauka że skorpiony, bo na to ma wpływ gwiazd i planet x Co za idiotka to pisała? x sprawna w łóżku skorpionica :o

Gość gość
Zresztą nie oceniajmy wszystkich skorpionic po naszym forumowym tłumoku 😠

Gość gość
Ja jestem skorpionicą i piszę poprawnie. Poprawnie robię też wiele innych rzeczy, if You know what I mean. ;)

Gość gość
gość dziś Co za idiotka to pisała? v twoja stara depku i doczytaj o planecie Mars która jest opiekunem osób urodzonych pod zankiem skorpiona. Astrologia się kłania ignorancie, a co to astrologia to doczytaj w g00gle daj twój zank to ci powiek jaka planeta tobie patronuje, a w sumie nie dawaj wiem że jesetś baranem :)))

Gość gość
Ja nie moge, jaka skladnia.

Gość gość
01:36 a ty jaki jesteś znak zodiaku, że panny zachwalasz

Gość gość ON
napisałaś: bo na to ma wpływ gwiazd i planet nawet nie wiesz jak sie wysłowić, debilko. Może lepiej wróc do obciągania.

Gość gość
Panny dbają o faceta w łóżku, Skorpionice są bardziej egoistyczne, ale bardzo seksowne, zwinne, otwarte i niezaspokojone. Skorpionice rzadko sie spotyka, malo ich.

Gość Renata poznańska łopata
Eee tam seksowna, staram się, wyłażę ze skóry, juz nie wiem jak mam dogadzać mężowi, a on mnie zdradza na okrągło.

Gość gość
" gość dziś Ja jestem skorpionicą i piszę poprawnie. Poprawnie robię też wiele innych rzeczy, if You know what I mean. oczko.gif " a jaki jest powód napisania słowa "you" dużą literą...? :O

Gość gość
02:09 jesteś spod panny czy masz kobietę spod panny? Jeśli tak to jaki ty masz znak zodiaku?

Gość gość
Kiedyś słyszałam że byczki są najlepsze w łóżku i najbardziej nadają się na żonę ale sprawdzić to nie sprawdzałem.

Gość gość
Miałem dziewczynę Panne, jestem Koziorozcem. Lubila szybki seks bez gry wstepnej, zadnych fajerwerkow, ale byla bardzo poukladana w zyciu.

Gość gość
czepliwy z 02:14 - nie ma dużej litery, jest tylko wielka litera. Ja jestem Rakiem i jestem dziewica.

Gość gość
@ dziś [02:21 bo pewnie jesteś brzydka i masz zeza

Gość gość
podobno blizniaczki zodiakalne sa fajne....

Gość gość
Ja jestem skorpionem, w pannie podoba mi się taka kobiecość i siła jednocześnie i ten zamysł estetyczny, potrafi dbać o dom i przy tym jest seksowna i zadbana oraz inteligentna. Chyba że tylko ja trafiłem na taki egzemplarz.

Gość gość
Co za bzdura, to jak wytłumaczyć, że dwie osoby urodzone tego samego dnia, więc mają ten sam znak zodiaku mają inne charaktery i jedna jest sexbomba a druga to taka Kłoda? Znaki zodiaku to bzdura.

Gość gość
10:07 - nie jestem przesadna, na luzie traktuje temat. Osoby moga byc inne, bo wychowywaly sie w innych warunkach, maja rozne sytuacje zyciowe, ale pewne punkty spojne sa. Znam pare osob spod tego samego znaku zodiaku i widze podobienstwa mimo ze wiele je rozni. To sa niuanse czesto niewychwytywane na pierwszy rzut oka.

Gość gość
Znak zodiaku wiele mówi o człowieku. Sam opis położenia słońca w danym znaku jest tylko archetypem i nie wszystko musi się zgadzać, ale są pewne elementy, które mają odzwierciedlenie się w osobowości człowieka.

Gość gość
gość dziś X Tak? A co powiesz na temat wężownika? 13-go znaku zodiakalnego, który z czasem został wypchany z astrologii? Gdyby dołożyć jego konstelację od razu większość ludzi miałaby inny znak i inne przypisane mu cechy :D I tak tak, oczywiście wszystko znowu byłoby prawdą :D