Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najseksowniejszy kobiecy znak zodiaku

Polecane posty

Gość gość
Natomiast za 1000 lat, na naszym niebie nie będzie już w ogóle konstelacji takich jakie znamy, ponieważ gwiazdy, jak wszystko we wszechświecie oddalą się od siebie i nie będą tworzyły już charakterystycznych rysunków.. także skąd się wezmą przyszłe barany i byczki? Pewnie tylko z nieuctwa oraz pakowania na siłowni :P :D

Gość gość
Zodiak ma nie wiele wspólnego z osobowością, to samo z upodobaniami seksualnymi. Też kiedyś wierzyłem w zodiak nawet, ale gdy zauważyłem że różne upodobania ludzie mają niezależnie od zodiaku, to od razu uznałem, że to bzdura totalna. Podobnie seryjni mordercy mieli często położone odpowiednio układy planet, że nie powinni być tacy, a byli psycholami i mordercami.

Gość gość
gość dziś Natomiast za 1000 lat, na naszym niebie nie będzie już w ogóle konstelacji takich jakie znamy, ponieważ gwiazdy, jak wszystko we wszechświecie oddalą się od siebie i nie będą tworzyły już charakterystycznych rysunków.. także skąd się wezmą przyszłe barany i byczki? Pewnie tylko z nieuctwa oraz pakowania na siłowni jezyk.gifsmiech.gif x x czyli wszechswiat sie rozszerza?