Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja mama mowi ze nie udalam sie jej z siostra

Polecane posty

Gość gość

nie wiem o co kaman mogla mnie lepiej robic

Gość gość
A jak byłyście małe to się wami chwaliła,jakie to ma piękne i mądre dzieci.

Gość gość
mogła was zaprojektować genetycznie na swój wzór i miałaby problem z głowy

Gość gość
moja mama ma bardzo ciezki charakter ciezko jej dogodzic we wszystko nam sie wtraca nawet w to gdzie may pracowac chlopaka meza tez nie mam a mam 30 lat a siostra ma 34 i zalicza szpitale psychiatryczne matka mi gada ze jestem agresywna rozzalona i rozgoryczona stracilam prace p jazdy nie moge zdac i nikogo nie poznajezycie nie ma sesu/............

Gość gość
gosc11;22 wypad z watku to moj temat autorka

Gość gość
Polecam terapie. To matka wam się nie udała. Niestety!

Gość gość
Idz do Poradni Zdrowia Psychicznego do psychologa-psychoterapeuty, psychiatry na NFZ Wpisać ------http://kolejki.nfz.gov.pl/ -

Gość gość
do 11;17 nie pamietam zeby nas chwalila gada ze z nami jest teraz wiecej problemow jak za dzieciaka mojej siostry wogole z tg co pamietam dodam ze ojciec z ktorym nie mam kontaktu wogole mnie krytykowal nazywal mnie glwnem nie kazal sie ksztalcic mowil ze zemnie nic nie bedzie a siostrze kazal skonczyc zete i wypad do pracy a ja mam

Gość gość
wpisać: poradnia zdrowia psychicznego

Gość gość
jutro mam termin do psychiatry nie moge sie kompletnie z matka dogadac nie wspominajac o siostrze z matka to jeszcze zale z siostra wogole jestem pol roku na zwolnieniu...watpie czy mi psychiatra pomoze

Gość gość
ja to jestem za dobra dodam ze pracowalam w niemczech w opiece i tak pare lat zmarnowalam dom wykonczylam i zle do kosciola nie chodze w kolo pelno par jak ja mam dalej zyc

Gość gość
teraz mi matka powiedziala ze mam w********ac do pokoju glupia mam matke a siostra p******i ze ja bylam wyrozniana a teraz raptem matka dodala ze moja siostra byla trudnym dzieckiem mimo tg ze mowila jej ze ma czegos nie robic to i tak byla nie usluchana a teraz ma jakies pretensje jezeli sie mowi raz do dziecka nie ruszaj nie wolno ale jezeli to nie skutkuje to dostala a ojciec to jej nic nie tlumaczyl tylko reke podnosil i po ryju ja lał.....

Gość gość
a jak jej powiem prawde to obraza majestatu bo jej matka sobie zrobila moja matke i jej siostre dla laby bo nawet z nia nimi nie ma kontaktu...a jak jej powiem prawde to ze mam sie zamknac takie ma oddzywki j***e mnie za takie bzdury ze zaluzje odslonilam wole w niemczech siedziec ze starymi dziadkami i miec spokoj ja mialam wypadek to przezywala..........?

Gość gość
"moja mama ma bardzo ciezki charakter ciezko jej dogodzic we wszystko nam sie wtraca nawet w to gdzie may pracowac chlopaka meza tez nie mam a mam 30 lat a siostra ma 34" x yo, mam identyczną matkę. całe życie słyszałem tylko ile to ja jej zawdziecam (bo mnie urodziła i wychowała) jak to bardzo się dla mnei musiał poświecac itd itd. jak wyjeżdżałem za granicę do pracy to w przeddzień wyjazdu mamusia pożegnała mnie słowami jak to by miała w życiu bardzo dobrze gdybyśmy ja z bratem się nie urodzili. to nie jest żaden "ciężki charakter" tylko "ciężkie k******o". przyjmij do wiadomości że twoja matka jest podłą szmatą która czerpie przyjemność z cierpienia innych a że własne dzieci gnoić jest najłatwiej to gnoiła ci ile mogła. nikt nie będzie normalny po dzieciństwie pełnym podłości ze strony w sumie najbliższej osoby. i z tego punktu wyjdź. to ze nie możesz sobie w życiu poradzić jest konsekwencją tego że byłaś w dzieciństwie gnojona. to nie ty i siostra "nie udałaś się" matce tylko wam się trafiła podła szmata zamiast mamy. powiedz to suce prosto w głupi ryj i przyjmij do wiadomości wynikające z tego ograniczenia których nie przeskoczysz. myśl o sobie dobrze bo to co się z tobą stało to nie jest twoja wina. staraj się robić małe kroczki w przód i rozwijaj ale nie porównuj się do innych i nie myśl o sobie źle dlatego że mniej od nich osiągnęłaś. z taką matką nie miałaś z nimi szans. to tak jakby jednemu z biegaczy na setkę kazać ciągnąć za sobą wózek. choćby nawet był useinem boltem to i tak przybiegnie daleko za innymi, nie ma szans. ja miałem taką samą matkę. i chociaż całe życie się starałem to nic z tego nigdy nie wychodziło bo wymiękałem psychicznie. teraz też nie jest najlepiej ale przynajmniej jestem w stanie jakoś panować nad własnym życiem i jakoś je sobie organizować. ale mam już ponad 40 lat i dopiero niedawno trochę stanąłem na nogi. to jest naprawdę bardzo trudne z takim bagażem.

Gość gość
no wlasnie i dlatego musze zyc dalej tak jak zyje najchetniej to bym wyjechala i chociaz to nie jest praca dla mlodej osoby mam to gdzies..

Gość gość
Wyjedz! Odetnij sie, zacznij zyc swoim zyciem. Zobaczysz jak wyjedziesz i Ci sie zacznie udawac bedziesz miala o wiele wiecej energii. Na terapie jak bajbardziej bo tak czy siak musisz jej wybaczyc zeby dalej normalnie Zyc. Trzymam kciuki! Dasz rade!

Gość gość
A i takie matki to powinno sie w wiezieniu zamykac! Moze zlozyc skarge na policje ze ona sie nad Toba zneca psychicznie! Niech jej przywala jakies alimenty, niech sie tlumaczy!

Gość gość
Dlaczego mając takie matki wciąż z nimi mieszkacie? Grunt to spokój psychiczny! Wolałabym wynająć nawet bardzo skromny pokój i sie wyprowadzić z jedna walizka, niz dalej dać sie zatruwać. Jak star**** sobie przypomni o was na starość, to powiecie jej wtedy, ze to ona wyjątkowo wam sie nie udała.

Gość gość
jakie alimenty jak ja mam 30 lat i sie nie ucze tak wyprowadze sie....

Gość gość
zawsze możesz zapytać, czemu ciebie/was nie oddała do sierocińca albo komuś na wychowanie, skoro wg niej jesteście takie niedobre

Gość gość
11.55 Też jestem po czterdziestce, i takie samo życie za sobą jak twoje, z tą różnicą że, bez tabletek uspokajających nie sypiałabym po nocach. Może kiedyś się odwaźę plunąć jej pod nogi.