Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdegustowany terazniejszoscia

Dzisiaj prawie kazda mloda dziewczyna ma kontrowersyjna przeszlosc seksualna

Polecane posty

Wielu partnerow, Przygodny seks, Spotykanie sie z kims bez zwiazku i sypianie z nim, Szybkie chodzenie do lozka, Bardzo wczesna inicjacja, Seks analny, czesto w wyuzdanym wydaniu i niekoniecznie w stalym zwiazku. Ciezko trafic na taka dziewczyne, co stracila cnote w wieku 20 lat, miala 2 partnerow, tylko w zwiazkach i poszla z nimi do lozka po paru miesiacach, a nie od razu. Prawie kazda ma cos za uszami.

Gość gość
twoje monotonne prowokacje są już nudne i męczące

Gość gość
No to ja jestem jakimś pieprzeonym dziwolągiem. jestem dziewicą, byłam w dwóch związkach, ale nie uprawiałam z nich seksu, seks analny? nigdy na to nie pozwolę. Wczesna inicjacja? Hahaha, mam prawie 30 lat. Jestem zj****a.

Gość gość
Dzisiaj prawie kazdy mlody chłopak ma kontrowersyjna przeszlosc seksualna Wiele partnerek, Przygodny seks, Spotykanie sie z kims bez zwiazku i sypianie z nim, Szybkie chodzenie do lozka, Bardzo wczesna inicjacja, Seks analny, czesto w wyuzdanym wydaniu i niekoniecznie w stalym zwiazku. Ciezko trafic na takiego chłopaka, co stracił cnote w wieku 20 lat, mial 2 partnerki, tylko w zwiazkach i poszedł z nimi do lozka po paru miesiacach, a nie od razu. Prawie kazdy ma cos za uszami.

Gość gość
Nie podniecaj się tak, nie każda. Za to warto wspomnieć, że ty masz za uszami czyny pedofilskie.

Gość gość
Ja mam 20 lat , 2 lata w związku i nadal dziewica , za to znam kolesia w moim wieku który się przystawial do 40 letniej baby jak ostatni obleśny zboczeniec

Gość gość
Widocznie była bardziej pociągająca niż ty.

Gość gość
Nie bo się nim brzydzilam brzydki i pryszczaty xd

Gość gość
A ja jestem zdegustowana tym ze nie ma już prawdziwych mężczyzn tylko same wymoczki placzace na kaffe czyli damskim forum :O gdzie te chłopy prawdziwe

Gość gość
Nie kazda, ja np nie. W moim srodowisku sa normalne dziewczyny

Gość gość
A więc czuję się wyjątkowo, bo mam te 20 lat i jestem 'CZYSTA' jak łza w tej kwestii :D Jednakże nie uważam, że jest to powód do dumy :)

Gość gość
Oczywiście, że są dziewice. Tylko pewnie nie jesteś zainteresowanymi takimi, które chcą czekać do ślubu i mają wymagania. Albo takimi, które wyglądają bez szału i są nieśmiałe. Jak dziewica to pewnie najlepiej jak z okladki, ktora w ciagu miesiaca nauczy sie wszystkiego. I przeszkadza Ci to wszystko z jakiego powodu? oczywiscie masz prawo chciec dziewicy czy malo doswiadczonej, w to sie nie wtracam. Ciekawi mnie tylko uzasadnienie

Po prostu mnie taka przeszlosc mnie obrzydza, nie pasuje mi do wizerunku delikatnej, wrazliwej i porzadnej, uczuciowej, dziewczecej, uroczej dziewczyny.

Gość gość
11:43 Czyli te z bogatsza przeszloscia seksualna sa nienormalne? :D

Te z bogatsza przeszloscia sa jednak w jakims tam stopniu "felerne".

Gość gość
Mnie to nie przeszkadza, bo ja znowu w przypadku gdybym znowu szukała nie chciała się umawiać z kimś kto uważa kobiety chcące czerpać radość z życia seksualnego 'felernymi' A Ty autorze skoro wymagasz mam nadzieje sam masz krystaliczna przeszlosc :)

Prawie krystaliczna :D No coz, mam prawo uwazac ze jesli kobieta co chwile sypia z innym, a umawiajac sie z kumplem dla seksu pozwala sobie nawet na anal, to raczej nie jest idealem i wzorem dla innych.

A ja nie placze, tylko opisuje rzeczywistosc.

Gość gość
12:05 z tym bym się zgodziła.

Gość gość
Dlaczego nie jest wzorem do naśladowania, skoro to co ona robi robi także 3/4 innych osób?

Bo swiat sie zagubil. Ja szukam zony, a slowo zona brzmi dumnie, wiec musi byc to kobieta wzorowo prowadzaca sie.

A i dziewicy nie szukam

I takie jak Ty ja popieram i doceniam. :)

Szkoda, ze wiele dziewczyn jednak ma za soba rozne pojedyncze wyskoki :(

Gość gość
bazienka to jakas kolejna spamerka czy jedna z tych bab którym się nigdy jadaczka nie zamyka?

Ja na szczescie szukam takiej, ktorej zaden wyskok sie nie zdarzyl.

Gość gość
I pomyśleć że taki świętoszek miał nie tylko mnóstwo kobiet, ale też sprawy grubszego kalibru za uszami. I takie coś ośmiela się żądać czegoś od innych ludzi. Powinieneś pomyśleć, jak nie zostać cwelem, a nie czy uda ci sie znaleźć niepokalaną dziewicę. Nie zaslużyłeś na żadną przyjemność, tym bardziej przy tej cynicznej dwulicowości, jaką prezentujesz.

Gość gość
po prazu miesiacach d**e masakra z tymi sprawami czeka sie jak najdluzej

Gość gość
ja nie rozumiem jak można d*******y po kilku miesiacach znajomośc***atologia jednym słowym

Gość gość
Czy tylko ja uważam ,że seks analny to obrzydliwość? Nigdy bym tam kobiecie nie wsadził swojego człona. Za przeproszeniem ale dupa służy do srania a nie do ******** za przeproszeniem