Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie. Biust czy pupa?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Co Was bardziej kręci. Ładna pupa czy większy biust?

Gość gość
jedno i drugie

Gość gość
A czy większy biust jest lepszy niż mniejszy? Nie każdemu pasuje wielki cyc.

Gość gość
Ładny biust i większa pupa.

Nogi... bo pomiedzy nimi znajduje sie to co interesuje samcow...

Gość gość
Pończochy

Gość gość
Ja was pytam bo mam mały biust. Bardzo mały. I to jest kompleks straszny. W zamian za to kam dobry tyłek i sie zastanawiam co Was bardziej kręci w kobiecie. Nie mowie o wielgachnych cyckach tylko takich średnich na przykład bo ja nawet średnich nie mam i jeszcze sutki takie dzyndzelki. No nie lubię tych piersi moich...

Gość gość
Daj spokoj partner nie moze tylko patrzec na to jaka masz d**e czy piersi liczy sie charakter jaka jestes wyglad to noe wszystko

Gość gość
O rany. Po co nadawać temu głębszy sens? Wiadomo ze wygląd to nie wszystko ale liczy sie "na pierwszy rzut oka". Ja sie po prostu pytam co mężczyźni wola bardziej. Biust czy tyłek

Gość gość
Jesteś dziewica

Gość gość
to po prostu zależy - patrzy się na całą sylwetkę - twarz, włosy oczy ramiona, biust, brzuch, pupę, uda i nogi - istotny jest wdzięk, spojrzenie, jak się kobieta porusza jak chodzi a nawet jak ubiera :) Nieduży biust nie musi być wadą - jeśli masz odpowiednią sylwetką to będzie pasował i też podniecał. Brodawki sutkowe jeśli są małe nie są widoczne bo nie chodzisz ciągle toples. Jeśli facet będzie tobą zafascynowany i podniecony to nie będzie to przeszkodą również. Wiadomym jest, że nie chodzi jedynie o to czy kobieta jest rozebrana tylko czy rozbiera się przed mężczyzną w taki sposób, że podnieca i uwodzi (po angielsku nazywa się to teasing). Jeśli umiesz zrobić piękny i podniecający striptiz to wielkość cycków w ogóle nie musi mieć znaczenia. Pomija oczywiście to, że nikt nie zakochuje się w samym biuście. Zakochujemy się w kobiecie i akceptujemy ją całą taka jaka jest.