Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

woodstock

Polecane posty

Gość gość

witajcie, mam problem, bo mam 21 lat i nadal rodzice robią mi awanturę, że chce jechać na woodstock.. w każdym roku rezygnuje żeby z nimi spięć nie mieć, ale w końcu chciałabym pojechać.. niestety nie pracuje więc jestem na ich utrzymaniu ale kase na woodstock zaoszczędziłam, że na pewno mi wystarczy.tym bardziej że jade ze znajomymi. jak to przetłumaczyć rodzicom żeby wojny nie było i żeby jak pojade to mieć do czego wrócić? argument że jestem dorosła odpada,bo to działa jak płachta na byka,że skoro jestem to powinnam sama się utrzymywać i dopóki mieszkam pod ich dachem itd.

Gość gość
Ja bym pojechala bez informowania ich i tyle. Masz prawo do rozrywki bedac dorosla. Sprobuj porozmawiac albo po prostu jedz i napisz im sms z festiwalu. Udanej zabawy.

Gość gość
Mam 23 lata i powiem Ci, że masz mądrych rodziców. Ciągnie Cię do narkusów, brudasów, koorfiarzy i alkusów? Świetna rozrywka... Jakby nie było innych miejsc w Polsce.

Gość gość
no ja wiem ze rozrywka dla młodej osoby jest niezła. Ale się martwią. Tam jest ogromne zbiorowisko ludzi spanie pod chmurką opary zielska i wg.a tym bardziej że jesteś dziewczyną W tym roku to wogóle niebezpieczne biorąc pod uwage ataki terrorystyczne na masowych imprezach więc to dla twojego dobra. Jak już bardzo chcesz jechać to namów ich na 1 dzień . rano wyjezdzasz wieczorem wracasz .

Gość gość
Od kiedy ćpanie, puszczanie się i picie to rozrywka dla młodych ludzi? Owsik jak zwykle zaleje plac wodą, żeby świnie mogły się pluskać w błocie. Można jechać na Mazury i wynająć jacht. Wypić parę drinków w normalnym towarzystwie. Później iść do restauracji lub zrobić ognisko. Można jechać do Gdańska i wieczorem skoczyć do klubu. Co jest fajnego w woodstocku? Chyba autorka chce zalać ryja i puszczać się z brudasami, a później udawać, że nic nie pamięta.