Gość WestFox Napisano Lipiec 23, 2017 Potrzebuję pomysłu na prezent dla mojego chłopaka Ma 24 lata Kocha Straż pożarną (oboje do niej należymy) Uwielbia muzykę (sam składa sety - czasem nagrywamy nawet razem wspólne sety) Uwielbia gry komputerowe (gra w Simulator Ciężarówek/Farmy?Straży Pożarnej i od czasu do czasu w CS) Lubi motoryzację (sam miał kiedyś ścigacza , obecnie ma choppera i skutera , a planuje kupić crossa) Bardzo cieszy się z prezentów od serca (własnej roboty ,albo które mają wartość mentalną ) Na walentynki dostał ode mnie 100 powodów dla których go kocham (nie z internetu) to miał łzy w oczach Bardzo lubi pomagać w gospodarstwie , okres żniw to dla niego wisienka na torcie Chciałabym ,żeby to było coś oryginalnego i od serca , ale nie mam totalnie pomysłu (cena na materiały nie gra roli) sama jestem dość uzdolniona artystycznie więc robótki nie straszne dla mnie ,więc dziewczyny proszę pomocy :( podawajcie proszę wszystko co przyjdzie wam do głowy albo podsyłajcie zdjęcia bo ja już kompletnie nie mam pomysłu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach