Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam teorię dlaczego LEWACTWO nie chce mieć dzieci. Teoria naukowa.

Polecane posty

Gość gość

Natura sama dąży do wyeliminowania ze stada słabych osobników. Lewactwo jak wiadomo jest głupie i właśnie dlatego, że jest głupie to natura wyhamowuje w nich instynkt rozrodczy aby po prostu nie rozmnażać głupich genów. To tłumaczy czemu lewactwo jest nagle za aborcją, za eutanazją, za "nie maniem" dzieci oraz czemu lewactwo wykazuje tendencje samobójcze sprowadzając sobie na łeb muzułmanów-terrorystów. I wszystko jasne.

Gość gość
Najmniejszy przyrost naturalny jest w krajach wysoko rozwiniętych np w Japonii a najwiekszy w panstwach arabskich wiec idioto pomyśl za nim jakąś brednie napiszesz

Ch*j ci do tego, kto chce mieć dzieci a kto nie. Ja nie chcę i mało mnie obchodzi opinia innych czy presja rodziny.

Gość gość
gość dziś Przeczytaj sobie dzieła Marksa to dopiero zrozumiesz o co chodzi.

Gość gość
@ gość dziś Najmniejszy przyrost naturalny jest w krajach wysoko rozwiniętych np w Japonii a najwiekszy w panstwach arabskich wiec idioto pomyśl za nim jakąś brednie napiszesz x Japonia jest przeludniona wiec mozna ich zrozumiec a prymitywne arabusy zyja sobie wygodnie z darmowych zasilkow ktore sa sponsorowane przez "wysoko rozwinietych" lewakow. I kto tak naprawde jest glupszy - wygodnickie arabusy czy zapiertalajace na ich utrzymanie lewaki? :D

Gość gość
@ Anhédonie dziś Ja nie chcę (mieć dzieci) i mało mnie obchodzi opinia innych czy presja rodziny. X Ale to właśnie PRESJA medialna sprawiła, że nie chcesz mieć potomstwa. Jesteś po prostu na tyle głupia, że uwierzyłaś propagandzie lewackiej, że dzieci to tylko obciążenie dla portfela, że najważniejsza jest kariera a nie jakaś tam rodzina, że poświęcać należy się w pracy a nie "bachorowi" itd. Uwierzyłaś w głupotę więc natura wyhamowała twój instynkt macierzyński żeby głupoty nie przekazywać dalszym pokoleniom. Proste.

Gość gość
Z mojego doświadczenia wynika, że to konserwatyści i prawicowcy są głupi, bo choćbyś im nie wiem jak merytoryczne argumenty i dowody przedkładał, że nie mają racji to oni i tak będą cię agresywnie i bezmyślnie atakować, nawet jeśli są już całkowicie.

Gość gość
18:03 Serio uważasz, że każdy kto nie chce dzieci ulega takiej propagandzie? ja nie chcę dzieci, bo jestem antynatalistką. Nie chcę żeby ktoś cierpiał przeze mnie na tym świecie, popapranym, w którym może dojść wkrótce do wojny religijnej żaden inny powód nigdy się dla mnie nie liczył, nawet nie pomyślałabym o kasie

Gość gość
A ty się rozmnażaj i chwal że jesteś 'prawicowcem' tylko żeby ci ktoś tzn muzułmanin tego potomstwa kiedyś nie zabił jak się coś rozpęta na amen

Gość gość
@ gość dziś Z mojego doświadczenia wynika, że to konserwatyści i prawicowcy są głupi x Czyli masz odwrócone pojęcia. Wszystko widzisz odwrotnie. Nie przyjmuj się, to charakterystyczne u lewaków. Oni też wszystko widzą odwrotnie. Np. myślą, że pomagają uchodźcom wojennym, kobietom i dzieciom, a w rzeczywistości żadnych kobiet i dzieci tam nie ma a zamiast nich jest horda byczków w wieku poborowym które przypływają do Europy z krajów w których nie ma żadnej wojny. Albo inny przykład - ubogacenie kulturowe z którego lewactwo jest tak dumne. W rzeczywistości jedyne czym islamuchy ubogacają Europę to zamachy, gwałty, strefy szariatu i rosnące roszczenia finansowe. Takich odwróconych pojęć u lewaków można by mnożyć i mnożyć. Zatem nie przejmuj się, jeśli uważasz, że to prawica jest wszystkiemu winna, że to prawica chce aborcji i ściąga do UE islamskich terrorystów to znaczy, że jesteś 100-procentowym lewakiem. Głupszy już być nie możesz 🖐️ ))

Gość gość
@ gość dziś A ty się rozmnażaj i chwal że jesteś 'prawicowcem'tylko żeby ci ktoś tzn muzułmanin tego potomstwa kiedyś nie zabił x Właśnie dlatego, żeby jakiś muzułmanin nikogo nie zabił jestem przeciwny wpuszczaniu jej hołoty do naszego kraju. Przeciwny jak każdy NORMALNY PRAWICOWIEC. Czego nie da się powiedzieć o piertolniętych lewakach ze skłonnościami samobójczymi.

Gość gość
@ gość dziś 18:03 Serio uważasz, że każdy kto nie chce dzieci ulega takiej propagandzie? x Tak. Zdrowo rozwinięty osobnik homo sapiens chce mieć potomstwo bo to jest wpisane w jego naturę. Oczywiście ten instynkt można w nim zaburzyć poprzez propagandę. Przez propagandę można wmówić wszystko. Dlaczego kanibale jedzą ludzkie mięso? Bo od wiek wieków wśród ich plemion panuje fałszywe przekonanie (czytaj: pokoleniowa propaganda), że spożywanie ludzkiego mięsa jest czymś "normalnym". Wychowany w takiej kulturze mały kanibalek będzie myślał, jak jego rodzice. Co więcej, on będzie uważał to za swój pogląd! Tak samo jak Ty teraz za "swój" pogląd uważasz to, że nie chcesz mieć dzieci, że nie chcesz skazywać ich na cierpienie, ble ble ble.. Tymczasem antynatalizm został podchwycony i chętnie propagowany przez środowiska lewicowe przeciwne posiadaniu potomstwa. Reasumując: współczesny antynatalizm to zwykła lewacka karykatura propagandowa.

Gość gość
Lewak- jak sama nazwa wskazuje lewy do wszystkiego. Do pracy-lewy, do założenia rodziny-lewy, do gospodarności- lewy, do tworzenia czegokolwiek zgodnie z prawem- lewy, do nauki-lewy, do wyciągania prawidłowych doświadczeń życiowych-lewy itd...

Gość gość
hahahaha :d

Gość gość
"Najmniejszy przyrost naturalny jest w krajach wysoko rozwiniętych np w Japonii" x Ale weź tu nie piertol, bo Chiny musiały aż wprowadzić politykę jednego dziecka tak się rozmnażali, a są krajem dobrze rozwiniętym technologicznie, z kapitalizmem, więc to oni zalewają nasz rynek i w dodatku zaczną nas wykupować.

Gość gość
Dobra teoria. Więc my w Europie jesteśmy już wszyscy chorzy.

Gość gość
Wypier/dalaj mendo od 500+

Gość gość
Twierdzisz, że wszyscy Polacy nie chcą, bo są zlewaczeni? Wskaźnik dzietności to średnia z całego narodu.

Gość gość
@ gość dziś Twierdzisz, że wszyscy Polacy nie chcą, bo są zlewaczeni? x Nie zadni WSZYSCY. Ja jestem Polakiem, jestem prawicowcem i dzieci CHCE. Moi koledzy i kolezanki o NORMALNYCH pogladach tez dzieci chca. Lewactwo natomiast dzieci nie chce bo natura eliminuje glupie geny.

Gość gość
@ gość dziś Dobra teoria. Więc my w Europie jesteśmy już wszyscy chorzy. x Jezeli przez slowo MY rozumiesz wszystkich LEWAKOW, to tak. AWszyscy jestescie chorzy i natura wyhamowala mozliwosc rozmnazania chorych genow.

Gość gość
wielki teoretyk kafeteriowy, jesteś idiotą, inteligentni ludzie dostrzegaja ilość cierpienia i to, że życie po prostu ssie i nie rozmnazaja się.

Gość gość
dzieci to moze i chcesz autorze, szkoda tylko że nie masz ich czym zrobic

Gość gość
18:38 mój drogi, INSTYNKT to ma nawet zwierzę. ROZUM - no, to już nie każdy.

Gość gość
To że nie wpuścisz muzułmanina do kraju nie oznacza że się przed nim uchronisz. Jak ci dzieciak pojedzie na modne all inclusive za granicę i jakiś go dorwie albo rozpęta się wojna to...

Gość gość
@ gość dziś "inteligentni ludzie (...) nie rozmnażają się" x Hahaha jakbym czytał lewacki manifest :D :D Tylko głupi lewak uwierzy w taką bzdurę ale widzę że ty uwierzyłaś więc to chyba dobrze że taka głupia istota jak ty nie zamierza się rozmnażać

Gość gość
@ gość dziś 18:38 mój drogi, INSTYNKT to ma nawet zwierzę. x No widzisz, wlasnie sam sobie uwododniles ze lewak jest ponizej zwierzecia bo nawet instynkt rozrodczy w sobie wygasil.

Gość gość
dobre dobre autor prowadzi 4:1

Gość gość
@ gość wczoraj To że nie wpuścisz muzułmanina do kraju nie oznacza że się przed nim uchronisz. Jak ci dzieciak pojedzie na modne all inclusive za granicę i jakiś go dorwie albo rozpęta się wojna to... x Po pierwsze, dzieci prawicowców są wychowywane w NORMALNYCH wartościach i nie jeżdżą do krajów pieprzniętych gdzie co drugi dzień jest jakiś zamach. Po drugie, dobry prawicowiec edukuje się w myśl zasady Kościół-Szkoła-Strzelnica-Mennica, a więc będzie umiało się obronić przed głupim arabusem muzułmańskim który tylko do kobiet jest silny.

Gość gość
oo widzę autorze że do swojego ulubionego popisowego tematu dołączyłeś ostatnio lewactwo ,rozwijasz się ,ja jestem prawicowa i nie rozmnażam się ,prezes też przewodzi tłumom i się nie rozmnaża i co? i jajco:-) miałeś mi już dawno podac ile masz dzieci

Gość gość
poza tym rządam żebyś nie dokuczał bezdzietnym w ramach prawicy ,bo dokuczaniem zajmują się lewaki