Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam teorię dlaczego LEWACTWO nie chce mieć dzieci. Teoria naukowa.

Polecane posty

Gość gość
@ gość dziś oo widzę autorze że do swojego ulubionego popisowego tematu dołączyłeś ostatnio lewactwo x Nie bardzo rozumiem co masz na myśli pisząc "ulubiony popisowy temat". Mniemam, że mylisz mnie z kimś innym. Ale pomyłki u lewactwa rzecz zwyczajna. X X @ ja jestem prawicowa i nie rozmnażam się ,prezes też przewodzi tłumom i się nie rozmnaża i co? i jajco x Prezes? Rozumiem, że chodzi o prezesa PiS. Otóż wyobraź sobie, że PiS wbrew pozorom wcale nie jest prawicowe. Rzeczywista prawica to środowiska skupione wokół Korwina. Czyli kolejna Twoja pomyłka. X X @ miałeś mi już dawno podac ile masz dzieci x Czytam wcześniejsze wpisy i nie natrafiam na pytanie o dzieci. Znowu mylisz się? X X @ gość dziś poza tym rządam żebyś nie dokuczał bezdzietnym w ramach prawicy ,bo dokuczaniem zajmują się lewaki x Po pierwsze, słowo żądam pisze się przez "ż" a nie "rz". Która to już pomyłka? Po drugie, zamierzałem dokuczyć nie tyle bezdzietnym co zwolennikom aborcji i eutanazji. Czyli lewakom.

Gość gość
a udzielałeś się w watku o małostkowych poprawiaczkach ortograficznych? przecież to nie twój pierwszy temat o rozrodzie i genach

Gość gość
w większości się z tobą zgadzam ale ty siejesz nienawiśc a to nie o to chodzi,k***in jest dobry w gadaniu ale on nigdy nie zajmie się zarządzaniem,

Gość gość
@ gość dziś a udzielałeś się w watku o małostkowych poprawiaczkach ortograficznych? przecież to nie twój pierwszy temat o rozrodzie i genach x Nie, to nie bylem ja. Ale chetnie bym poczytal o genach. Widocznie nie tylko ja doszedlem do teorii, ze lewactwo ma zjepane geny.

Gość gość
Wykształcenie to nie inteligencja. Społeczeństwo inteligentne inwestuje w dzieci, które przejmą pałeczke

Gość gość
A ja jestem przeciwniczką dorabiania teorii do tego, kto jaka decyzję podejmuje w życiu. Mamy XXI wiek i każdy ma prawo decydować się na posiadanie dzieci, bądź też nie. /nie uważam sie ani za osobę lewicową , ani prawicowa, bo mam to ogólnie w doopie, wychowałam dwoje dzieci i szanuję ludzi i ich decyzje/

Gość gość
09:42 najlepszy komentarz w temacie, warto było czytać do końca:), a autor tego tematu to prawicowy idiota, korwinista... z takimi się woógle nie podejmuje dyskusji... do takich się strzela.

Gość gość
cwaniak! jaki z ciebie cwaniak skoro policja dobrala ci sie do doopy ty pedofilska mendo zdychaj za kratami :D