Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poprawić swój wygląd po porodzie?

Polecane posty

Gość gość

6 tygodni temu urodziłam córeczkę i do tej pory nie wiem co się ze mną dzieje jestem placzliwa , czepiam się o wszystko męża szukam kłótni nic mi nie pasuje a potem płacz. dosłownie sama nie mogę ze sobą wytrzymać. pogoda za.oknem jeszcze bardziej źle na mnie wplywa . Jak wychodzę z dzieckiem na spacer obserwuje inne kobiety czuje się strasznie brzydko . Robię makijaż tak jak zawsze robiłam przed ciążą zostało mi jeszcze 6 kg do wagi sprzed ciąży ale jestem takim flakiem

Gość gość
Skóra jest wysuszona , stopy zaniedbane skorupa,paznokcie u rąk i nóg nie pomalowane, blada

Gość gość
Mi zostało 8 a lepiej 10kg do zrzucenia i też się czuje zaniedbana:( paznokcie od tak nie pomalowane i krótkie bo dzieciaka drapie:( a tak to do kosmetyczki chodziłam i miałam fajne paznokcie, id stop też nie pomalowane bo nie mam czasu, ciuchy beznadziejne i z utęsknieniem patrzę na moje stare przed ciążowe ciuchy i czekam na lepsze czasy:( w ogóle w tym rok pierwszy raz nie spalona jestem masakra ale kiedyś dzieciak dorosnie i wtedy znów będę soba

Gość gość
Musisz sie pogodzic, ze juz zawsze bedziesz brzydka, zmeczona, zaniedbana tlusta krowa, z obwislymi wymionami i wiadrem miedzy nogami.. ale usmiech maluszka ci to wynagrodzi :D

Gość gość
Dlatego nie mam dzieci, tak ZAWSZE jest. Musisz się pogodzić że zostalaś krową rozpłodową i na twoje miejsce jest setki ładniejszych, lepiej pilnuj mężusia :D

Gość gość
zacznij od rzeczy, które w krótkim czasie dają duży efekt, czyli: - manicure, pedicure, ładny kolor lakieru - fryzjer - balsam brązujący - jakieś nowe kobiece ubrania - teraz trwają wyprzedaże ;) z czasem przy dobrej diecie zrzucisz kilogramy :) x jak dziecko podrośnie ćwicz razem z nim, dzieci to lubią! ja mając ok. 6lat uwielbiałam z ciocią robić po kolei ćwiczenia z takiej starej książeczki do aerobiku :D :D :D mam ją do dziś ;)

Gość gość
codziennie rano duzy kubek owsianki na mleku i vit B12.po kliku dniach sama zobaczysz efekty.pozdrawiam

Gość gość
Czuje się podobnie, odnosnie suchej skóry jak nie masz czasu się balsamowac ja kupiłam olejek ze słodkich migdałów i codziennie pod prysznicem pod koniec go wcieram w mokra skórę i susze recznikiem. Skóra lepiej wygląda.

Gość gość
daj sobie czas, dopiero 6 tygodni temu zostałaś mama, nie wszystko na raz :-) wygląd jak i dbanie o siebie powróci jak się przyzwyczaisz do nowej roli, a durnych komentarzy nie słuchaj to piszą stare sfrustrowane baby które nie mogą mieć dzieci

Gość gość
Ja po urodzeniu dziecka bardzo zle się czułam w swojej skórze.... dodatkowe kilogramy i brak czasu robiły swoje. Mój maż zajął się dzieckiem a mnie wysłał do kosmetyczki na poprawienie humoru. Wybrałam studio www.studiobednara.pl i poszłam na fajny makijaż. Od razu lepiej się poczułam - polecam każdej mamię.

Gość gość
Zacznij ćwiczyć, spaceruj z obciążnikami itd, zacznij zdrowo jeść. PO 2 msc już będą efekty.