Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRYSZCZE

Polecane posty

Gość gość

Mam 17 lat (dziewczyna) i chyba jak prawie każdemu nastolatkowi doskwiera problem pryszczy... Nie jest to jakis giga problem ale przez to moje czoło wygląda no nie najlepiej... Myje twarz 2 razy dziennie mydlem rano wieczor i nic więcej nie stosuje... nie maluje sie tez bo uwazam że narazie mi to nie potrzebne (nie jestem taka brzydka , a po za tym szkoda kasy no nie? O oszukanych chlopakach już nie wspomnę...) i stąd moje pytanie polecacie jakiś kremik czy maść?

Gość gość
Kup mala szczoteczke do twarzy i zel do mycia garniera-dm do mycia twarzy przeciw zanieczyszczeniom z kwasem salicylowym i cynkiem. Tym wystarczy myc twarz wieczorem i punktowo nakladac jakis zel na wypryski albo sudokrem z apteki. Na podrazniona, sucha twarz najlepszy jest panthenol, z apteki, ten na popazenia, jakis krem z panthenolem. Jest tez dobry krem garniera na dzien przeciw wypryskom, z kwasem salicylowym, cynkiem, w dm-ie.

Gość gość
Skoro tak to obczaje te produkty

Gość gość
Rossman ma dobre chustki z mikrofibry do demakijazu, lepsze to i woda niz chemikalia.

Gość gość
najlepiej iść do dermatologa, przepisze Ci jakieś maści tak jak mnie..pomogło:) po miesiącu pozbyłam się trądziku